doTERRA Siberian Fir (Siberische Spar) Etherische Olie (15ml)

 33,00

  Met zijn frisse, houtachtige aroma, kan Siberian Fir zorgen voor een ontspannende en positieve omgeving. Ook fijn in een ontspannende massage.

  Op voorraad

  De Siberische dennenboom is een lange, lichtgekleurde naaldboom die groeit in Rusland en Canada. Siberian Fir etherische olie heeft een verfrissende, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende aroma. De olie heeft een unieke chemische samenstelling die voornamelijk uit bornylacetaat bestaat.

  Siberian Fir kan zeer kalmerend zijn voor de huid, waardoor het een ideale etherische olie is voor een geruststellende massage. De olie wordt via stoom gedestilleerd uit de naalden en twijgen van de Siberische dennenboom.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Siberische Spar Olie*

  • Na een zware lichamelijke activiteit, kan Siberian Fir ontspanning bieden in een rustgevende massage. Gebruik 1 a 2 druppels olie met “FCO”.
  • Breng de olie lokaal aan op de huid om kleine huidirritaties te helpen verzachten.
  • Doe de olie op de palmen van de handen en adem het diep in om een frisse ‘wind' te laten waaien door je hoofd.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg