doTERRA Siberian Fir (Siberische Spar) Etherische Olie (15ml)

 33,00

  Met zijn frisse, houtachtige aroma, kan Siberian Fir zorgen voor een ontspannende en positieve omgeving. Ook fijn in een ontspannende massage.

  Op voorraad

  De Siberische dennenboom is een lange, lichtgekleurde naaldboom die groeit in Rusland en Canada. Siberian Fir etherische olie heeft een verfrissende, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende aroma. De olie heeft een unieke chemische samenstelling die voornamelijk uit bornylacetaat bestaat.Siberian Fir kan zeer kalmerend zijn voor de huid, waardoor het een ideale etherische olie is voor een geruststellende massage. De olie wordt via stoom gedestilleerd uit de naalden en twijgen van de Siberische dennenboom.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Siberische Spar Olie*

  • Na een zware lichamelijke activiteit, kan Siberian Fir ontspanning bieden in een rustgevende massage. Gebruik 1 a 2 druppels olie met “FCO”.
  • Breng de olie lokaal aan op de huid om kleine huidirritaties te helpen verzachten.
  • Doe de olie op de palmen van de handen en adem het diep in om een frisse 'wind' te laten waaien door je hoofd.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.