doTERRA Serenity Softgels

 33,67

  dōTERRA Serenity ™ Restful Complex Softgels dōTERRA Serenity Restful Complex is een unieke combinatie van lavendel-essentiële olie en natuurlijke plantenextracten in een vegetarische softgel om u te helpen de verfrissende slaap te krijgen die u nodig heeft, zonder dat u de volgende dag grof en slaperig voelt. * dōTERRA Serenity Rustgevend Complex combineert de goed onderzochte , ontspannende voordelen van lavendel-essentiële olie en L-Theanine, samen met citroenbalsem, passiebloem en kamille om zachtjes te ontspannen en te slapen. *

  Serenity Softgels, Restful Complex van doTERRA is een unieke combinatie van Lavendel etherische olie en natuurlijke plantextracten, in een vegetarische softgel die je helpt de verfrissende slaap te krijgen die je nodig hebt zonder dat je je de volgende dag wankel en slaperig voelt. doTERRA Serenity Restful Complex combineert de goed onderzochte ontspannende werking van Lavendel essentiële olie en L-Theanine tesamen met citroen balsem, passiebloem en kamille om op een subtiele manier ontspanning en slaap te bevorderen. Gebrek aan voldoende slaap heeft invloed op ons vermogen om gewicht te verliezen of om een ​​gezond gewicht te behouden; beïnvloedt hoe we voelen, leren en gedragen; negatieve gevolgen voor onze cardiovasculaire gezondheid en algemeen welzijn; en kan de reactietijd verminderen en de rijvaardigheid beïnvloeden. Het krijgen van voldoende slaap is essentieel om fysiek en mentaal te herstellen van de eisen van het dagelijks leven.

  Er zijn honderden verschillende aanbevelingen, familie recepten, producten en voedingssupplementen voor hulp. Maar wat voor één persoon effectief kan zijn, kan helemaal niet voor iemand anders helpen. doTERRA Serenity Restful Complex softgels heeft een oplossing met historisch bewezen ingrediënten als beste van de moderne wetenschap worden gebruikt.

  Primaire voordelen

  • Gaat slapeloosheid tegen *
  • Bevordert gezonde ontspanning en slaap *
  • Helpt u de ontspannen slaap te krijgen die u nodig heeft zonder dat u de volgende dag moe of slaperig voelt
  • Moedigt rustige slaap aan *
  • Kalmeert het zenuwstelsel *
  • Helpt stress te verminderen *

  Gebruiksaanwijzingen

  Neem 1 tot 2 softgels voor het slapen gaan.

  waarschuwingen

  Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Bewaar in een koele, droge plaats.

  * Deze uitspraken zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, te genezen of te voorkomen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg