Resultaat 1–12 van de 206 resultaten wordt getoond

Jaarprogramma etherische olie

Oorspronkelijke prijs was: € 498,00.Huidige prijs is: € 249,00.
Jaarprogramma etherische olie  "Aroma Avontuur" Het Jaarprogramma etherische olie "Aroma Avontuur" bestaat uit 12 modules. Iedere maand krijg je toegang tot een nieuwe module. Per module ben je ongeveer 1 – 1,5 uur  bezig. Daarnaast zijn er iedere maand bonus workshops die je kunt terugkijken en waarvan je even makkelijk de presentatie in een PDF doorbladerd. Ook vind je de iedere maand een wisselende maand workshop met de aanbiedingen en de info over deze oliën. Je bepaalt zelf hoelang je per keer aan de slag gaat. Je hoeft dus niet de hele modules in een keer af te kijken. Je kunt online vragen stellen in de modules als je iets niet begrijpt of extra informatie wilt.
 • Immuunsysteem & Ademhaling: Versterk jouw immuunsysteem en verbeter je ademhaling met de kracht van etherische oliën.
 • Slaap, Rust & Hormonen: Ontdek oliën die ondersteunen in ontspanning, slaap en het bevorderen van een gebalanceerde hormoonhuishouding.
 • Spieren, Skelet & Spijsvertering: Leer hoe etherische oliën de gezondheid van je spieren, skelet en spijsvertering kunnen ondersteunen.
 • Huid, Haar, Mond & Ogen: Verdiep je in de oliën die voordelig zijn voor de verzorging van huid, haar, mond en ogen.
 • Massage & Sport: Ontdek hoe oliën kunnen worden gebruikt voor massage en sport, om spieren te ontspannen en herstel te bevorderen.
 • Gewicht & Detox: Leer over de oliën die kunnen helpen bij gewichtsbeheersing en het detox-proces van het lichaam.
 • Zwangerschap: veilig gebruik van aromatherapie en nutraceuticals tijdens de zwangerschap en de tijd daarna.
 • Hersenen, Emoties & Humeur: Ontdek hoe etherische oliën invloed kunnen hebben op je brein, je emoties en je humeur.
 • Kinderen & Pubers: Verkrijg inzicht in veilige toepassingen van etherische oliën voor kinderen en voor pubers.
 • Geur-indeling/Chemische “Indeling”: Leer over de verschillende categorieën en de chemische indeling van etherische oliën.
 • DIY (Schoonmaak/Verzorging): Ontdek hoe je zelf producten kunt maken met etherische oliën voor schoonmaak en persoonlijke verzorging.
 • Hond/Kat/Paard: Leer hoe je etherische oliën veilig kunt gebruiken voor je huisdieren en ter afweer van insecten.
Dit zijn je voordelen:
 1. Deskundige Begeleiding: Leer van Tanja Daniels en Léanne Lovink - doterra essential oil specialisten.
 2. Flexibel Leren: Volg de workshops waar en wanneer jij wilt, met altijd toegang tot het materiaal via je eigen cursus-omgeving.
 3. Community Support: Je maakt deel uit van onze toffe community en waar je jouw ervaringen en kennis kunt delen met anderen.
 4. Certificering: Ontvang een certificaat van voltooiing aan het einde van de cursus!

Zen aan Zee

 89,00
Zen aan Zee dag - Pak je meno-pauze en relax dag ZEN AAN ZEE EVENT - PAK JE MENO-PAUZE EN RELAX DAG Datum: Zondag 23 juni Locatie: Duinkamer, Meyendelseweg 36, Wassenaar Tijdstip: 09:30 - 17:00 uur Prijs: €89 (inclusief lunch, koffie, thee, water en borrel) Verwen jezelf met een dag vol ontspanning, vitaliteit en verbinding tijdens ons Zen aan Zee event. Begin de dag met een verkwikkende Mindfulwalk en een optionele duik in zee, gevolgd door een workshop over hormonale veranderingen tijdens de overgang en hoe je deze kunt managen met stressreductie en leefstijl aanpassingen. Ontdek de kracht van aromatherapie en maak zelf heerlijke verwen-producten. Verbind met andere vrouwen, laat de zorgen thuis en geniet van een dag waarin je helemaal jezelf mag zijn. Boek nu je plek en geef jezelf deze waardevolle ervaring cadeau!

doTERRA MetaPWR Etherische Olie 15ml

 45,33
MetaPWR Metabolic Blend, ontwikkeld door clinical researchers van doTERRA, is een gepatenteerde evenwichtige verhouding van CPTG® Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger

Grōw Boek

 14,95
Grow – Tanja Daniels- de zakelijke dōTERRA handleiding voor het integer en eerlijk opbouwen van je business met stappenplan en

Zwangerschap Boek – Natuurlijk in balans

 14,95
Deze gids is een leidraad voor een ontspannen en natuurlijke zwangerschap. Het proces van zwangerschap en geboorte zit ingenieus in

doTERRA Arborvitae (Levensboom) Etherische Olie (5ml)

 37,67
Deze doTERRA Arborvitae Etherische Olie staat bekend als de 'boom van het leven'. Met zijn krachtig zuiverende en reinigende werking, is het een natuurlijk insectenafstotend middel en kan het ook als houtbescherming gebruikt worden. Voor hoog sensitieve mensen kan Arborvitae aardend werken. De warme en houtachtige Arborvitae etherische olie wordt in de meditatiepraktijk gebruikt voor het kalmerende aroma. De arborvitae boom levert een etherische olie met reinigende eigenschappen. Arborvitae olie ondersteund bij de huidverzorging en kan worden gebruikt om houten meubels te polijsten.  

doTERRA Basil (Basilicum) Etherische Olie (15ml)

 39,67
Basilicum is een kruid dat populair is in de keuken over de hele wereld. doTERRA Basil etherische olie heeft een vers, scherp, kruidig aroma dat zoeter is dan andere soorten basilicum. Het kan worden gebruikt om angstige gevoelens te verminderen, de focus te verhogen tijdens het studeren en de huid te kalmeren.

doTERRA Bergamot Etherische Olie (15ml)

 59,00
Met zowel kalmerende als opbeurende kenmerken, kan Bergamot angstige gevoelens verdrijven en tegelijkertijd zorgen voor reinigende en zuiverende voordelen. Bergamot is een verzachtende olie voor de huid en ondersteunt een goede nachtrust. Bergamot is uniek onder de etherische citrusoliën, omdat de olie het vermogen heeft om zowel opbeurend en rustgevend te zijn.

doTERRA Black Pepper (Zwarte peper) Etherische Olie (5ml)

 36,00
Naast de smaakversterkende werking van Black Pepper, kent deze etherische olie ook veel lichamelijke en geestelijke voordelen. De olie kan rustgevend werken, seizoensgebonden bedreigingen afweren en de spijsvertering bevorderen. Vroeger werd Black Pepper gebruikt om de luchtwegen te stimuleren, of om de zin in roken te verminderen. Enkel door aan de etherische olie te ruiken, vermindert de drang en onrust van de nicotineverslaving.

doTERRA Black Spruce (Zwarte Spar) Etherische Olie (5ml)

 33,00
Een krachtige etherische olie uit de dennenfamilie, deze houtachtige, verfrissende sparrenolie is aardend, reinigend en verzachtend. Black Spruce is iets zoeter van geur dan sommige van de andere sparrenoliën; zijn harmoniserende aroma is perfect voor je volgende diffusiemelange of avondmassage.

doTERRA Blue Tansy etherische olie (5ml)

 148,67
Blue Tansy is een nieuwe olie van doTERRA die  al terug te vinden is in de blends Balance en Deep Blue. De olie kent veel voordelen voor de huid en kan toegevoegd worden aan verschillende huidcrèmes.

doTERRA Cardamom (Kardemom) Etherische Olie (5ml)

 48,67
Cardamom kent een lange geschiedenis als specerij, is familie van gember en heeft een positieve invloed op de spijsvertering en luchtwegen. Cardamom olie wordt via stoomdestillatie uit de zaden van Cardamom verkregen.