doTERRA On Guard Protective Blend (15ml)

 56,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

In de wintermaanden kan je immuunsysteem wel wat extra ondersteuning gebruiken. On Guard is hierom één van doTERRA’s meest populaire oliën en heeft veel toepassingsmogelijkheden; een olie die onmisbaar is in elk gezin.

doTERRA On Guard, een eigen mengsel van etherische oliën, biedt een natuurlijk en effectief alternatief voor immuunondersteuning bij inwendig gebruik.* Als een van de best verkopende mengsels van doTERRA beschermt doTERRA On Guard tegen milieu- en seizoensgebonden bedreigingen met etherische oliën die bekend staan om hun positieve effecten op het immuunsysteem.* doTERRA On Guard kan dagelijks worden gebruikt om een gezonde immuunfunctie te behouden en een gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen.* Het kan ook worden gebruikt op oppervlakken in het hele huis als een niet-toxisch reinigingsmiddel. Wanneer het wordt verspreid, helpt doTERRA On Guard de lucht te zuiveren en kan het zeer stimulerend en opwekkend zijn.

Toepassing
– Voeg twee tot drie druppels toe in een veggiecapsule voor een immuunimpuls.*
– Toevoegen aan water voor een effectieve oppervlaktereiniger.
– Week gesneden appels in water en een paar druppels OnGuard voor een gezonde, immuunversterkende snack.*
– Combineer een paar druppels doTERRA On Guard met Fractionated Coconut Oil voor een natuurlijk reinigende en verzorgende hand-olie.

Gebruiksaanwijzing
Aromatisch: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Intern gebruik: Verdun één druppel in 4 fl. oz. vloeistof.
Gebruik op de huid: Breng één tot twee druppels aan op het gewenste gebied. Verdun met doTERRA Fractionated Coconut Oil om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren.

Waarschuwingen
Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, de binnenoren en de gevoelige zones. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Meer lezen? We hebben hier ook nog een blog post over On Guard.

doTERRA Science heeft ook nog een interessante Engelstalige studie. 

 

 

Toepassingen*

 • Mix On Guard met een eetlepel water en gorgel een minuut. Slik het daarna door. Mix 2/3 druppels met 2 druppels Lemon en wat honing om tijdens de wintertijd een zere keel te verzachten.
 • Voeg 1-2 druppels OnGuard en 1-2 druppels Air toe aan heel warm water en adem in.

Samenstelling On Guard

De On Guard Protective Blend bestaat uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

 • Wild Orange
 • Clove
 • Cinnamon
 • Eucalyptus
 • Rosemary

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.
Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg