Partner met ons!

Ben je klaar om aan een reis van persoonlijke groei te beginnen en een verschil te maken in het leven van mensen?
Als doTERRA Wellness Advocates zijn we op een missie om anderen in staat te stellen hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen. En terwijl we ons bedrijf opbouwen, groeien we ook persoonlijk en spiritueel en leren we betere leiders en meer compassievolle mensen te worden. Ben je klaar om de transformerende kracht van natuurlijke gezondheidsoplossingen en hartgericht ondernemerschap te ontdekken? Zo ja, blijf dan lezen en we laten je zien hoe doTERRA zoveel meer is dan alleen etherische oliën.

Wij zijn Monir en Tanja Daniels, Blue Diamond Wellness Advocates en nodigen je uit bij ons aan te sluiten op onze missie om natuurlijke gezondheidsoplossingen naar mensen over de hele wereld te brengen.
Wij geloven dat er drie soorten motivaties zijn om een doTERRA business te beginnen: je eigen bestellingen terugverdienen, je inkomen aanvullen, of een succesvolle carrière opbouwen in de persoonlijke gezondheids- en wellness branche, net als wij hebben gedaan. Kun je je voorstellen hoe bevredigend het is om anderen te helpen gezonder en gelukkiger te worden en tegelijkertijd een succesvol bedrijf op te bouwen?

Wil je:

Wie is er niet dol op freebies?

Meer geld voor vakanties of hobby's, anyone?

Wat dacht je van financiële vrijheid?

Maar waarom doTERRA, vraag je? Nou, wij zijn geen typische Netwerk Marketing bedrijf. Wij zijn een mensgericht bedrijf dat veel geeft om het milieu en om iedereen die bij het proces betrokken is, van de mensen die “voor de fles” werken tot de eindklanten.
Door onze co-Impact Sourcing en Healing Hands initiatieven zorgen we ervoor dat elke stap van de reis zo ethisch en duurzaam mogelijk is. Dat betekent dat we rechtstreeks samenwerken met de boeren en distilleerders die onze oliën produceren, om ervoor te zorgen dat ze een eerlijke vergoeding krijgen en dat het herkomstproces duurzaam is. Healing Hands, de filantropische tak van doTERRA steunt gemeenschappen in nood over de hele wereld en als Wellness Advocate kun je actief deelnemen aan Healing Hands initiatieven en zelfs je eigen initiatief starten!
Wat doTERRA echt onderscheidt van alle andere vergelijkbare organisaties die er zijn, is het streven naar puurheid op alle levels.
Daarover gesproken: als het gaat om etherische oliën is doTERRA de marktleider, met 100% zuivere Certified Pure Tested Grade (CPTG) oliën. We zijn er trots op dat we onze klanten producten van de hoogste kwaliteit leveren.
Trust us, je neus zal het verschil ruiken en je hart het verschil voelen!

Als je meegaat op onze doTERRA-reis, werk je samen met gelijkgestemde mensen, profiteer je van onze acht jaar ervaring en bouw je een business op waarin hart en service centraal staan.
Het gaat ons erom anderen te helpen de beste versie van zichzelf te worden terwijl ze genieten van een gezonde levensstijl en een growth mindset.

doTERRA is de netwerkmarketingkans voor mensen die normaliter rillen bij de gedachte aan netwerkmarketing. Bij ons gaat het niet om het verkopen van zoveel mogelijk producten – wij begeleiden mensen op hun eigen reis naar welzijn. Bovendien is ons compensatieplan een self-empowerment journey op zich! Elke stap en elke rang staat voor het overwinnen van persoonlijke obstakels of loslaten van beperkende overtuigingen.

Samenwerken met ons betekent ook dat je ervaren mentorschap en bewezen tools krijgt. We helpen je op je weg om je eigen pad te ontwikkelen om je bedrijf op te bouwen, met behulp van beproefde methoden en strategieën om de mensen aan te trekken met wie je graag samenwerkt.

Dus, waar wacht je nog op? Ga met ons mee op deze spannende reis en laten we samen het verschil maken!

Weet je nog dat je als kind wist dat je in dit leven bent gekomen om de wereld te veranderen in iets beters? Dat is het soort emotionele trigger die ons drijft, en wij geloven dat het jou ook zal drijven. Het is tijd om dat gevoel nieuw leven in te blazen! We nodigen je uit om met ons mee te gaan op een reis waarbij je niet alleen je eigen leven verandert, maar ook dat van anderen.

Succesvol zijn in doTERRA betekent dat je jezelf vrijmaakt om het leven op je eigen voorwaarden te leven. Je kunt je eigen schema beheren, de mensen kiezen met wie je wilt werken en een vast inkomen opbouwen dat tientallen jaren kan duren. Je ontwikkelt leiderschapsvaardigheden en wordt de leider van je eigen leven en business. Bovendien mag je conventies en leiderschapstrainingen bijwonen op de mooiste plekken in Europa.

Samenwerken met ons betekent deel zijn van een warm, ondersteunend (en leuk!) team waar je in je eigen tempo kunt groeien.
Geen verkoopervaring? Geen probleem!
We trainen je gaandeweg met ons beproefde systeem. We creëren prachtige evenementen (fysiek en online) voor gelijkgestemden om met elkaar in contact te komen en ons netwerk te versterken, en jij kunt daaraan deelnemen! Samen staan we sterker, en we garanderen dat je je bij ons nooit alleen zult voelen op je reis, je zult alle tools en kennis hebben die je nodig hebt om een business op te bouwen waar je trots op zal zijn.

Ja, ik wil starten met doTERRA, wat nu?

Natuurlijk kan je gelijk enrollen met een van de starter kits en direct beginnen, maar het is misschien fijner als je eerst op een workshop of bij ons op de koffie langs komt zodat je kan voelen wie we zijn en of er een klik is. Zeker als je een business wilt op bouwen gaan we veel samen werken en lol maken! Dus voor ons gaan partnerschap en vriendschap hand in hand!
Bel, chat of mail, wij horen graag van je. Zet nu de stap, het universum houdt van actie!

Word ook een AromaPro!

Tanja in Kenia waar Kaneel-schors gedestileerd wordt.
Ik ben zo geïnspireerd door doTERRA en de etherische oliën dat ik mijn coaching praktijk heb kunnen uitbreiden met de natuurlijke hulpmiddelen van doTERRA. Mijn cliënten profiteren van het gebruik van de etherische oliën, wat de coachingservaring versterkt en verrijkt. Dit leidt tot een succesvoller leven met meer harmonie en levensvreugde.

Mijn super motiverende upline leaders Tanja en Monir zijn in de loop der jaren mijn vrienden geworden, die mij niet alleen privé maar ook zakelijk actief steunen en aanmoedigen. We ontmoeten elkaar als gelijken en vullen elkaars vaardigheden en talenten aan. Deze uitwisseling is zo enorm waardevol en verrijkend dat ik die niet zou willen missen in mijn leven.
Winkelwagen