doTERRA Wintergreen (Wintergroen) Etherische Olie (15ml)

 38,00

  Het frisse en opwekkende aroma van Wintergreen, zorgt voor een rustgevend en stimulerend effect.

   

  In het ruige Nepal wordt de muntachtige etherische olie Wintergroen (Wintergreen) van doTERRA gewonnen vanuit de bladeren van een kruipende struik. De olie bevat een uniek chemisch component genaamd methylsalicylaat wat sterke kalmerende eigenschappen heeft. Dit chemische component komt van nature in slechts twee planten wereldwijd voor: berk en wintergroen.

  De etherische olie Wintergreen wordt gekoesterd vanwege de vele voordelen en vind je daarom veelal in lotions, crèmes en producten voor mondhygiëne. De olie heeft een kalmerende werking en is daarom een ideaal onderdeel voor massages, hij is te vergelijken met de Deep Blue olie. De geur is zoet, munt-achtig en verfrissend en kan zowel opwekkend als stimulerend zijn voor de zintuigen.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Wintergroen Olie *

  • Voor een verwarmende en verzachtende ervaring, voeg de Wintergreen olie toe aan wat FCO (Gefractioneerde Kokosolie) en masseer hiermee uw spieren voor een workout.
  • Een aantal druppels in de diffuser brengt de frisheid van de olie in huis. Dit activeert en stimuleert de zintuigen.
  • Neem na een lange dag wat tijd om te ontspannen. Een bad met Wintergreen zorgt voor een verzachtend effect.
  • Pas de olie toe op de huid om oneffenheden te verzachten.

  Hoofdbestanddeel Wintergreen

  Het belangrijkste hoofdbestanddeel van de olie is methylsalicylaat wat maar in twee planten op de wereld te vinden is.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten het bereik van kinderen houden.
  Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg