Blog

De kracht van Intentie, met doTERRA Litsea Etherische Olie

Het Verhaal van de Olympische Boogschutter

Een bekend voorbeeld van de kracht van intentie komt uit de wereld van de Olympische sporten, met name bij het boogschieten. Een Olympische boogschutter, die voor een belangrijke wedstrijd stond, beschreef hoe hij zijn techniek en resultaten aanzienlijk verbeterde door zijn intenties duidelijk te zetten voordat hij schoot. In plaats van zich alleen te focussen op het raken van de roos, zette hij de intentie om te genieten van elk aspect van zijn prestatie, van het vasthouden van de boog tot het loslaten van de pijl en het zien van de pijl die zijn doel raakt.

De boogschutter begon zijn trainingssessies met een duidelijke intentieverklaring, waarin hij niet alleen zijn doel om te winnen uitsprak, maar ook zijn wens om elke stap van het proces te respecteren en waarderen. Hij visualiseerde hoe elke actie vloeiend en perfect uitgevoerd werd, wat hem een diep gevoel van rust en vertrouwen gaf.

Tijdens de wedstrijd paste hij deze methode van intentie zetten toe. Voor elke pijl die hij schoot, nam hij een moment om zijn intentie te bevestigen en de uitkomst in zijn geest te visualiseren. Het resultaat was dat hij niet alleen zijn persoonlijke beste scores behaalde, maar ook een nieuwe standaard in zijn discipline zette. De kalmte en het vertrouwen dat hij door zijn intenties verkreeg, stelden hem in staat om onder druk uitmuntende prestaties te leveren.

Wat leert dit ons?

Dit verhaal toont aan dat het zetten van intenties meer is dan alleen maar hopen op een uitkomst; het is een krachtige techniek die helpt om mentale focus en emotionele balans te creëren, wat essentieel is voor het uitvoeren van taken onder druk. Het laat zien dat door bewust te kiezen hoe je je voelt en handelt tijdens een activiteit, je de kans vergroot om gewenste resultaten te bereiken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Het verhaal van de Olympische boogschutter illustreert perfect hoe krachtig het zetten van intenties kan zijn. Maar hoe kun je deze kracht in je eigen leven toepassen? Een effectieve manier om dit te doen is door gebruik te maken van etherische oliën, die kunnen helpen bij het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest. Een wijs man heeft ooit eens verteld dat Etherische Oliën naast hun fysieke moleculaire werking in het menselijk lichaam ook nog eens met 1 been in het 5D Kwantum Veld staan en vanaf daar dus ook hun werking hebben op o.a. ons veld.

Etherische oliën, zoals Litsea, spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van deze body-mind connection. Litsea, ook wel bekend als de “Olie van Intentie”, is bijzonder effectief in het helpen verhelderen en manifesteren van intenties. Het biedt niet alleen emotionele ondersteuning door gevoelens van helderheid en motivatie te bevorderen, maar helpt ook bij het creëren van een omgeving waarin je intenties krachtig en effectief kunnen worden gezet.

Hoe werkt dit?

Wanneer je Litsea etherische olie gebruikt, bijvoorbeeld door het in te ademen of op je polsen aan te brengen, helpt het om je geest te verfrissen en te focussen. De opbeurende en verkwikkende eigenschappen van Litsea kunnen een gevoel van positiviteit en helderheid bevorderen, waardoor je beter in staat bent om je intenties duidelijk te formuleren en je op je doelen te concentreren. Bovendien kan de geur van Litsea je helpen om emotionele blokkades te doorbreken en zelfvertrouwen te vinden om je intenties te realiseren.

Helaas is doTERRA Litsea niet direct beschikbaar op de Europese markt, maar niet getreurd. Er is een uitstekend alternatief waarin Litsea rijkelijk aanwezig is: de Stronger blend. Deze blend is niet alleen verrijkt met Litsea, maar bevat ook drie andere krachtige etherische oliën die elk op hun eigen manier bijdragen aan het versterken van intenties: Cederhout, Frankincense en Roos. Elk van deze oliën brengt unieke eigenschappen met zich mee die de blend niet alleen aromatisch verrijken, maar ook de kracht van het zetten van intenties ondersteunen.

Cederhout

Cederhout is de etherische olie van gemeenschap en verbinding. Het helpt individuen zich emotioneel verbonden te voelen en een gevoel van erbij horen en ondersteund worden te ervaren. In de context van het zetten van intenties, kan Cederhout helpen om sociale en gemeenschapsgerichte doelen te versterken. Het bevordert een gevoel van stabiliteit en verbondenheid, wat essentieel is wanneer je intenties zet die samenwerking en ondersteuning van anderen vereisen.

Frankincense

Frankincense, of wierook, staat bekend als de ‘Olie van Patriarchaal Licht en Waarheid' en heeft een diepgaand spiritueel aspect. Het helpt bij het bevorderen van meditatie, verhoogt het spirituele bewustzijn en verbindt de ziel met het goddelijke. Frankincense is bijzonder waardevol bij het zetten van intenties die diepe innerlijke wijsheid en een hoger begrip vereisen. Het ondersteunt het loslaten van lagere vibraties en verheft de geest, waardoor een krachtige, heldere intentie kan worden gezet.

Roos

Roos, de ‘Olie van Goddelijke Liefde', opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde en helpt bij het genezen van emotionele wonden. Het is een krachtige ondersteuner van het hartchakra en bevordert gevoelens van zelfacceptatie en compassie voor anderen. Wanneer je intenties stelt vanuit een plaats van liefde en mededogen, zoals ondersteund door Roos, resoneert dit met een hogere frequentie, wat de manifestatie van die intenties kan versnellen.

Stronger Blend

De combinatie van deze oliën in de Stronger blend maakt het een krachtig hulpmiddel voor het zetten van intenties. Of je intenties nu gericht zijn op persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, of het versterken van relaties binnen je gemeenschap, Stronger biedt een holistische ondersteuning. Door deze blend op de huid aan te brengen, zoals op de slapen, nek of polsen, creëer je een aromatische ervaring die mentale helderheid en emotionele balans bevordert. Dit maakt het gemakkelijker om je intenties krachtig en met volle overtuiging te zetten.

Het toepassen van Stronger Blend in je dagelijkse ritueel kan je helpen om een gevoel van kracht en helderheid te ervaren, waardoor je beter in staat bent om je doelen te bereiken en een leven te leiden dat resonant is met je diepste waarden.

Als je klaar bent om de kracht van intenties in je dagelijks leven te integreren en te versterken met behulp van de doTERRA Stronger etherische olie blend, volg dan dit eenvoudige, actiegerichte stappenplan. Deze praktische gids helpt je om optimaal gebruik te maken van deze krachtige blend.

Stap-voor-stap voor het Gebruik van de Stronger Etherische Intention Olie Blend

Stap 1: Bereid je Voor

Begin met een rustige plek te vinden waar je ongestoord kunt zitten of staan. Zorg dat je een comfortabele houding aanneemt waarin je je ontspannen en tegelijkertijd alert voelt.

Stap 2: Breng de Olie Aan

Neem de Stronger Roller en rol deze zachtjes over je polsen. De polsen zijn een geweldige plek omdat ze een van de pulspunten van het lichaam zijn, waar de olie snel kan worden opgenomen en je de geur gemakkelijk kunt opsnuiven.

Stap 3: Breng aan op de Slapen

Rol de Stronger olie voorzichtig over je slapen. Dit helpt bij het direct kalmeren van je geest en het versterken van je focus, waardoor je een heldere mentale staat creëert die essentieel is voor het zetten van intenties.

Stap 4: Diepe Inhalatie

Wrijf na het aanbrengen van de olie op je polsen en slapen je handen tegen elkaar. Breng je handen dan naar je neus en haal diep adem. Sluit je ogen en laat de geur van Litsea, Frankincense, Cederhout en Roos je Mind Powers verstreken.

Stap 5: Zet je Intentie

Terwijl je de kracht van de olie ervaart, formuleer je in stilte of hardop je intentie. Wees zo specifiek mogelijk over wat je wilt bereiken of hoe je je wilt voelen. Visualiseer hoe het bereiken van deze intentie eruitziet en voelt. Stel je voor dat elke inademing je dichter bij je doel brengt.

Stap 6: Herhaal en Versterk

Herhaal deze routine dagelijks of zo vaak als nodig om je intenties te versterken. Het regelmatige gebruik van Stronger helpt niet alleen bij het vestigen van een krachtige intentie, maar ondersteunt ook de consistentie en de focus die nodig zijn om je doelen te bereiken.

Extra Tip

Gebruik de Stronger blend ook in momenten van stress of wanneer je behoefte hebt aan een emotionele boost. Een snelle toepassing kan wonderen doen voor je gemoedstoestand en je vermogen om uitdagingen aan te gaan met hernieuwde kracht en helderheid.

 

 

Klaar om een transformerende maand te beleven? Doe mee met onze “Intentie met Impact” challenge! Deze maand nodigen we je uit om krachtige intenties te zetten met de hulp van doTERRA's Stronger etherische olie blend. Of je nu persoonlijke doelen wilt bereiken, je geestelijke gezondheid wilt versterken of gewoon elke dag met meer bewustzijn wilt leven, Stronger is jouw dagelijkse ondersteuning.

Speciale Aanbieding voor Deelnemers

Als extra motivatie om deze reis te beginnen, bieden we 50% korting op je aankoop van Stronger etherische olie voor iedereen die zich aanmeldt voor de challenge. Dit is jouw kans om te ervaren hoe deze krachtige blend jou kan helpen bij het zetten en behouden van je intenties.

Hoe Doe Je Mee?

  1. Schaf Stronger Aan: Gebruik de link hieronder om jouw Stronger etherische olie te kopen met 50% korting. Voeg de olie toe aan je mandje en de korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
  2. Zet Dagelijks Je Intenties: Begin elke dag met het aanbrengen van Stronger op je polsen, slapen en nek. Haal diep adem en formuleer je intentie voor de dag.
  3. Deel Je Ervaringen: We moedigen je aan om je ervaringen te delen in onze community. Dit kan via sociale media, blog posts, of waar je ook maar interactie hebt met mede-uitdagers.

Waarom Meedoen?

Deelnemen aan deze challenge biedt je niet alleen de kans om met ondersteuning van Stronger persoonlijke groei te stimuleren, maar het biedt ook een platform om verbinding te maken met anderen die dezelfde reis ondergaan. Samen kunnen we een gemeenschap van intentie-setters opbouwen, elkaar ondersteunen en inspireren.

Klaar om te Starten?

Voeg Stronger toe aan je mandje en start vandaag nog!

Dit is meer dan een aanbieding, het is een uitnodiging om actief deel te nemen aan je eigen leven, bewust en met volle intentie. Sluit je aan bij de “Intentie met Impact” challenge en maak van deze maand een keerpunt in hoe je leeft en hoe je je dromen en doelen benadert. Laten we samen deze reis beginnen!

Winkelwagen

Nieuwsbrief vol Inspiratie, Olie Tips en leuke Aanbiedingen!

Top Menu Newsletter Registration NL
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Winkel
0 Verlanglijst
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account