doTERRA Vetiver Etherische Olie (15ml)

 76,67

  Voor een kalmerend effect op emoties tijdens een verwarmende massage, kan Vetiver van doTERRA het beste ingezet worden. Deze bijzondere olie is ook heel geschikt ter ondersteuning van prikkelgevoeligheid (en ADHD) bij volwassenen en kinderen.

  Op voorraad

  Vetiver is een lid van de grasfamilie en wordt om veel redenen gekweekt. Eén van de belangrijkste redenen is vanwege de bodemstabilisatie die deze plant met zijn wortelsysteem in stand houdt. Het aroma, dat vanuit de wortels verkregen wordt, wordt veel gebruikt in parfum.s De olie heeft een kalmerend effect op emoties en is de ideale olie om te gebruiken bij massagetherapie.De etherische olie Vetiver ondersteunt het immuunsysteem wanneer het ingenomen wordt, maar ook ter ondersteuning van prikkelgevoeligheid bij volwassenen en kinderen. Als prikkels soms te veel worden en je er lastig voor af kunt sluiten, kalmeert deze olie het zenuwstelsel.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Voeg 1/2 druppels toe aan thee of een andere warme drank tijdens de winter om het immuunsysteem te ondersteunen.
  • Gebruik Vetiver als massageolie om emoties te kalmeren.
  • Neem een warm bad met een paar druppels van deze etherische olie voor een diepe ontspanning.
  • Verstuif de olie in combinatie met Lavender (Lavendel), Serenity (Kalmerende Samenstelling) of Balance (Balance) om emoties en stress te kalmeren.

  Hoofdbestanddelen Vetiver

  Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit Carvone, Isovalencenol en Khusimol.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.