doTERRA-Aroma-Touch-Massage-Technique-logo

dōTERRA AromaTouch Technique

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met etherische oliën en ondersteunt tevens het welzijn.

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische etherische oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen

 

We hopen in de tweede helft van 2021 weer te kunnen beginnen. met de een-daagse AromaTouch Technique certificatie trainingen op diverse locaties in heel Nederland. 
Wil je niet wachten en de AromaTouch Technique nu alvast kennen leren? Meld je dan hieronder gratis aan en kijk alvast het AromaTouch Intro webinar. 

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen.

Het hoofddoel van de techniek is het aanbrengen van de oliën en de ontvanger een ervaring met etherische oliën bieden, maar de AromaTouch Technique gaat ook over verbinding met een andere persoon op emotioneel vlak. De verbindingen die worden gevormd door middel van deze techniek vormen gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvangen te ontspannen.

Dr. David Hill creator AromaTouch

Dr. David Hill is een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en het gebruik van etherische oliën. De techniek combineert de geneeswijzen uit het oosten met moderne aromatherapie.De oliën worden aangebracht op de meridiaanbanen en de viscerale contactpunten van het lichaam. Tegelijkertijd is de AromaTouch techniek zowel eenvoudig als intuïtief en geeft het de ontvanger een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke etherische oliën van therapeutische kwaliteit.

Jouw doTERRA AromaTouch Trainer

Tanja Daniels van AromaPro is doTERRA Blue Diamond en ervaren Massage trainer op het gebied van energetisch helende massage, meridiaan massage, aromatherapie, chakra balancing, Omega Health Coach, NLP, familieopstelling en voeding.

Tijdens de AromaTouch techniek werken we uitsluitend met de CPTG oliën van dōTERRA. 

Het proces omvat 4 stappen: in elke stap worden 2 oliën gebruikt op een basis van gefractioneerde kokosolie.
Een AromaTouch sessie duurt tussen 45 minuten en 1,5 uur.
Met een AromaTouch kit kunnen meerdere behandelingen worden gegeven.

Wat kan ik verwachten van de doTERRA AromaTouch dagopleiding?

Na de opleiding ontvang je een certificaat van dōTERRA en kan je de AromaTouch techniek meteen inzetten om andere mensen te helpen, eventueel als aanvulling op je andere diensten.

Je hebt geen vooropleiding nodig om aan de dagopleiding te kunnen deelnemen. Met of zonder ervaring op het gebied van massage of aromatherapie kan je de AromaTouch techniek leren.

Uiteraard is de dagopleiding ook ideaal voor therapeuten, die op zoek zijn naar een bijzondere toevoeging op hun diensten, maar ook sporters, trainers, fysiotherapeuten en ook voor privé gebruik.

Helaas zijn op dit moment nog steeds wereldwijd alle fysieke AromaTouch Technique Certificatie trainingen GEANNULEERD IVM de COVID 19 maatregelen. Daarom bieden wij je een gratis AromaTouch Intro Webinar aan. Click hieronder en reserveer je plek!

Wat krijg ik tijdens de dagopleiding?

Scroll naar top