dōTERRA AromaTouch Technique

De AromaTouch techniek geeft de ontvanger een unieke ervaring met essentiële oliën en ondersteunt tevens het welzijn.

De AromaTouch techniek is heel aangenaam. De zachte, ritmische aanraking werkt in harmonie met het aroma van de hoogste kwaliteit therapeutische essentiële oliën, die diep het weefsel binnen dringen en doelgerichte ondersteuning geven daar waar nodig. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen

Eenvoudig en intuïtief

De ware schoonheid van de AromaTouch techniek ligt in haar eenvoud. Daardoor kan iedereen de techniek in slechts een dagopleiding leren en overal toepassen.

De AromaTouch techniek werkt heel effectief door het reduceren van lichamelijke en emotionele stress factoren. Het autonome zenuwenstelsel wordt ondersteund bij het herstellen van evenwicht in het lichaam (homeostase).

David Hill, a leading expert in the field of alternative medicine and the therapeutic use of essential oils.

The technique combines the healing methods from the east with modern medicinal aromatherapy.

The oils are applied to the meridian pathways and the visceral contact points of the body.

At the same time, the AromaTouch technique is both simple and intuitive and gives the recipient an unforgettable experience through the use of pure and 100% natural essential oils of therapeutic quality.

Tanja Daniels van AromaPro is doTERRA Diamond en ervaren Massage trainer op het gebied van energetisch helende massage, meridiaan massage, aromatherapie, chakra balancing, Omega Health Coach, NLP, familieopstelling en voeding.

Tijdens de AromaTouch techniek werken we uitsluiten met de CPTG oliën van dōTERRA. De techniek is ontwikkeld om systematisch stressfactoren voor het autonome zenuwenstelsel te minimaliseren en te balanceren.

Het proces omvat 4 stappen: reductie van stress, verbetering van het immuunsysteem, reductie van ontstekingsreacties in het lichaam en homeostase.

Voor elke stap worden 2 oliën gebruikt op een basis van gefractioneerde kokosolie.
Een AromaTouch sessie duurt tussen 45 minuten en 1,5 uur.
Met een AromaTouch kit kunnen meerdere behandelingen worden gegeven.

U kunt niet op een van de bovenstaande data? Vul hieronder uw contactgegevens in en dan informeren we u wanneer de nieuwe dagen bekend zijn.

Wat kan ik verwachten van de AromaTouch dagopleiding?

 • Een eenvoudige en intuïtieve techniek, die de geneeswijzen van Oost en West met elkaar combineert
 • Een nieuwe en ongeëvenaarde aanvulling op je huidige diensten
 • Ondersteun je familie en dierbaren door de pure helende kracht van de natuur
 • Een natuurlijke alternatieve techniek om stress te reduceren, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te reduceren en de homeostase te steunen
 • Een cadeau voor ontvanger en gever omdat het aroma voor beide tegelijkertijd werkt

Na de opleiding ontvang je een certificaat van dōTERRA en kan je de AromaTouch techniek meteen inzetten om andere mensen hiermee te helpen, eventueel als aanvulling op je andere diensten.

Je hebt geen vooropleiding nodig om aan de dagopleiding te kunnen deelnemen. Met of zonder ervaring op het gebied van massage of aromatherapie kan je de AromaTouch techniek leren.

Uiteraard is de dagopleiding ook ideaal voor therapeuten, die op zoek zijn naar een bijzondere toevoeging op hun diensten, maar ook sporters, trainers, fysiotherapeuten en ook voor privé gebruik (denk aan ondersteuning tijdens chronische ziekte, beter kunnen slapen, beter met stress en angst kunnen omgaan, betere concentratie, betere mobiliteit, meer harmonie in het gezin etc.)

Wat krijg ik tijdens de dagopleiding?

 • 1 dag opleiding in Nederlands (theorie- en praktijkonderwijs)
 • AromaTouch Technique kit met 8 essentiële oliën van doTERRA
 • AromaTouch Technique boekje
 • Diverse handleidingen in het Nederlands
 • Live demonstratie en meteen eigen ervaring tijdens het praktijkonderwijs in kleine groep
 • Officieel certificaat van dōTERRA

Yvonne van Gijtenbeek

Ik heb de AromaTouch training gevolgd en ben super enthousiast! Wát een leuke dag en training was dat, weer veel geleerd over de oliën. De AromaTouch is heerlijk om te ontvangen maar ook geweldig om aan een ander te geven. En die Tanja is een toppertje, ze maakt er echt een leuke dag van en weet veel van de oliën. Een aanrader dus!

Thorsten Weiss

Tanja heeft veel ervaring met essentiële oliën en geneeskunde. Dit maakt haar opleidingen super professioneel. De AromaTouch is een diepgaande methode en ik heb niet vaak zo snel zulke goede resultaten gezien. De oliën werken samen met de aanraking heel krachtig. Ik geef AromaTouch regelmatig en er gebeurt zo veel in het systeem ook op een dieper niveau. Ik zie mensen letterlijk weer opbloeien!

Olaf Schweitz

Tanja is een geweldige collega massagetherapeut en natuurgeneeskundige. Samen delen we de passie en kunde voor essentiële oliën en de AromaTouch Technique. De oliën zijn puur en van ongekende kwaliteit en in combinatie met de AromaTouch Technique zeer heilzaam en een weldaad voor ieder mens.

Gladys Benjamin

Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van etherische oliën is alleen maar vergroot door de AromaTouch workshop verzorgt door Tanja. Ze is kundig en draagt op een leuke ontspannen manier haar kennis over. Super leuke dag gehad! Dankjewel!

Caecilia van der Drift

Fantastische techniek en reuze eenvoudig. Iedereen kan het. En onder de inspirerende leiding van Tanja heb je het zo in je vingers! Een weldaad voor ontvanger en gever!
Na versturen van de registratie ontvangt u automatisch een mailbericht ter controle. Hebt u geen mail ontvangen, wilt u dan zsm contact met ons opnemen? Op een later tijdstip zult u een mail met meer informatie over de dag ontvangen.
Scroll naar top
X