Blend van Etherische Oliën

Resultaat 1–32 van de 71 resultaten wordt getoond

Filter
 • doTERRA MetaPWR Etherische Olie 15ml

   45,33 Blend van Etherische Oliën
 • doTERRA Adaptiv (15ml)

   67,00 Blend van Etherische Oliën

  Het doTERRA® Adaptiv™ Systeem is een effectief antwoord op het verminderen van spanning en helpt bij het aanpassen aan moeilijke situaties of het acclimatiseren aan een nieuwe omgeving. Adaptiv-capsules combineren klinisch bestudeerde botanische middelen met een mengsel van etherische oliën om de effecten van stress en angstige gevoelens te helpen beheersen*. Als perfecte aanvulling op de Adaptiv-capsules is de etherische olie Calming Blend het antwoord op de meest veeleisende momenten in het leven. Gebruik aromatisch of op de huid om het gevoel van kalmte te bevorderen. Gebruik de Adaptiv-capsules en het bijbehorende mengsel van etherische oliën om een gevoel van evenwicht te creëren en zich aan te passen aan elke situatie.

 • doTERRA Adaptiv Touch (10ml)

   35,67 Roller

  Het doTERRA® Adaptiv™ Systeem is een effectief antwoord op het verminderen van spanning en helpt bij het aanpassen aan moeilijke situaties of het acclimatiseren aan een nieuwe omgeving. Adaptiv-capsules combineren klinisch bestudeerde botanische middelen met een mengsel van etherische oliën om de effecten van stress en angstige gevoelens te helpen beheersen*. Als perfecte aanvulling op de Adaptiv-capsules is de etherische olie Calming Blend het antwoord op de meest veeleisende momenten in het leven. Gebruik aromatisch of op de huid om het gevoel van kalmte te bevorderen. Gebruik de Adaptiv-capsules en het bijbehorende mengsel van etherische oliën om een gevoel van evenwicht te creëren en zich aan te passen aan elke situatie.

 • doTERRA Air (15ml)

   38,00 Blend van Etherische Oliën

  Ademhalingsproblemen zijn overheersend aanwezig in onze huidige moderne samenleving.
  doTERRA’s Air blend maakt de luchtwegen schoon, verzacht ze en kan makkelijk worden toegepast op de borst, rug of onder de voeten. De aangename geur bevordert een rustige nachtrust.

 • doTERRA Air Touch Roller (10ml Roller)

   24,33 Roller

  dōTERRA Breathe Touch biedt de perfecte balans tussen dōTERRA’s Breathe blend met kokosolie om de toepassing van de olie makkelijker te maken. De olie ondersteunt vrije luchtwegen. dōTERRA’s Breathe Touch kan veilig door iedereen uit het gezin gebruikt worden.

   

 • doTERRA Air-X (15ml)

   50,33 Blend van Etherische Oliën

  Air-X is een mengsel dat ontworpen is om de lucht te verfrissen met een diffuser. Het bevat Litsea, Mandarijn, Grapefruit, Wierook, en Kardemom etherische oliën.

 • doTERRA Align Centering blend (5ml)

   29,33 Blend van Etherische Oliën
 • doTERRA Anchor Steadying Blend (5ml)

   34,67 Blend van Etherische Oliën
 • doTERRA Arise Enlightening Blend (5ml)

   32,67 Blend van Etherische Oliën
 • doTERRA AromaTouch Massage Blend (15ml)

   46,00 Blend van Etherische Oliën

  Deze massageblend is speciaal samengesteld om de therapeutische voordelen van de oliën tijdens een massage in te zetten. De olie staat bekend om zijn ontspannende werking op spieren, het kalmeren van gespannen en geïrriteerd weefsel en het stimuleren van een goede doorbloeding. De oliën van doTERRA die je terugvindt in deze blend zijn Basil, Grapefruit, Cypress, Marjoram, Peppermint en Lavender.

 • doTERRA Balance Touch Grondende Etherische Olie Blend (10ml)

   23,67 Roller

  Het frisse en houtachtige aroma van doTERRA Balance Touch is een perfecte go-to-oil als je een beetje harmonie in je leven nodig hebt. Spar, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy, en Blue Chamomile vermengen zich perfect met gefractioneerde kokosolie om een verleidelijke geur te bieden die, wanneer plaatselijk aangebracht, kalmte, ontspanning en welzijn bevordert. Deze handige doTERRA Touch Blend is perfect om bij je te hebben, of je nu thuis bent of onderweg!

 • doTERRA Balance Grondende Etherische Olie Blend (15ml)

   34,67 Blend van Etherische Oliën

  Neemt onrust en spanning de overhand in jouw leven en ben je toe aan wat meer rust en harmonie? Deze blend van doTERRA geeft kalmte aan de geest en het lichaam en zorgt voor een balans in emoties. In deze olie zijn Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy en Blue Chammomile gecombineerd om een krachtige, aardende werking aan lichaam en geest te geven.

 • doTERRA Brave Kids Courage Blend

   36,00 Blend van Etherische Oliën
 • doTERRA Calmer Kids Restful Blend

   32,67 Blend van Etherische Oliën

  De bloemige, zachte, houtachtige geur van Calmer biedt uw kind een rustgevende atmosfeer die bijdraagt aan een veilig gevoel en bevordert de slaap.

   

 • doTERRA Cheer Uplifting Blend (5ml)

   41,00 Blend van Etherische Oliën

  Is het tijd om de zon even je leven in te halen en om jezelf een boost van geluk, vrolijkheid, optimisme en positiviteit te geven? De Cheer Uplifting Blend van dōTERRA is een zonnig en optimistisch aroma om je elke dag op te beuren.

 • doTERRA Cheer Touch roller (10ml)

   28,33 Roller

  Laat het warme aroma van de Cheer Touch roller uw humeur verbeteren en negatieve gedachten vinden geen plek meer in uw vrolijke hart.

 • doTERRA Citrus Bliss Invigorating Blend (15 ml)

   35,33 Blend van Etherische Oliën

  De verkwikkende blend Citrus Bliss is een combinatie van verschillende etherische citrus oliën. Deze blend heeft verfrissende en verkwikkende eigenschappen die dagelijks de stemming kunnen verbeteren en stress kunnen verminderen.

 • doTERRA ClaryCalm roll-on (10ml)

   46,67 Blend van Etherische Oliën

  De maandelijkse ongemakken kunnen nogal wat roet in het eten gooien. De ClaryCalm roll-on kan ondersteunen tijdens deze tijd van het maand.

 • doTERRA Console Comforting Blend (5ml)

   63,67 Blend van Etherische Oliën

  De DoTERRA Console Comforting Blend maakt gebruik van zoete bloemen- en boom-essentiële oliën om gevoelens van comfort te bevorderen, waardoor u een hoopvolle weg van emotionele genezing krijgt.

 • doTERRA Console Touch roller (10ml)

   42,67 Roller

  Console Touch maakt het gebruik van de Console Comforting Blend makkelijker. Deze olie kan comfortabele gevoelens bevorderen, waardoor rustige emoties weer hun plek vinden.

 • doTERRA DDR Prime Cellular Complex (15ml)

   55,67 Blend van Etherische Oliën

  DDR Prime® Cellular Complex is een melange van CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® essentiële oliën die helpen het lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress op cellulaire DNA niveau. De etherische oliën in DDR Prime biedt antioxidant bescherming en ondersteuning van een gezonde reactie op cellulaire stressoren.

 • doTERRA DDR Prime softgels

   72,67 Blend van Etherische Oliën

  doTERRA DDR Prime® Softgels Cellular Complex is een gepatenteerd mengsel van etherische oliën, gecombineerd om de cellulaire gezondheid, functie en vernieuwing te ondersteunen.  DDR Prime softgels bevaten Frankincense, Wild Orange, Citroengras, Tijm, Klaver en Niaouli Etherische Oliën.

  Neem 2 per dag bij een maaltijd.

 • doTERRA Deep Blue Soothing Blend (5ml)

   55,00 Blend van Etherische Oliën

  Deep Blue is speciaal samengesteld om spieren en gewrichten te kalmeren en te koelen. Deze Soothing Blend is een verrijkte mix van oliën die perfect zijn voor een massage na een lange dag of een intensieve training.

 • doTERRA Deep Blue roll on (10ml)

   97,00 Etherische Olie

  Deep Blue® Roll-on Blend DoTERRA  is bedoeld om te kalmeren en af ​​te koelen. Het verrijkte oliemengsel is ideaal voor een massage na een lange dag of een intense training. Gemakkelijk aan te brengen met de rollerball.

 • doTERRA Deep Blue Touch Roller

   67,67 Roller

  dōTERRA Deep Blue® Touch Soothing Blend ervaar de voordelen van onze eigen Deep Blue Soothing Blend in een zachte formule die perfect is voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid,of na fysieke zware belasting. Klaar voor gebruik. Inhoud 9 ml.

 • doTERRA Elevation Joyful Blend (15ml)

   65,00 Blend van Etherische Oliën

  Zoals de naam al doet vermoeden, is Elevation Joyful Blend een verkwikkende combinatie van etherische oliën die euforische geuren vermengt om je stemming te verbeteren. De olie bevordert gevoelens van zelfvertrouwen en vergroot de energie.

 • doTERRA Forgive Renewing Blend (5ml)

   35,33 Blend van Etherische Oliën

  Het frisse, houtachtige aroma van Forgive Renewing Blend helpt om emoties van woede en schuldgevoelens tegen te gaan. Daarnaast bevordert het de bevrijdende gevoelens van tevredenheid, opluchting en geduld.

 • doTERRA Forgive Touch roller (10ml)

   23,00 Roller

  Het frisse, houtachtige aroma van Forgive Touch helpt om emoties van woede en schuldgevoelens tegen te gaan. Daarnaast bevordert het de bevrijdende gevoelens van tevredenheid, opluchting en geduld. Nu in een handig roll on flesje van 10 ml.

 • doTERRA HD clear

   34,67 Blend van Etherische Oliën

  HD Clear® Topical Blend DōTERRA is een kruidenachtige mix van essentiële oliën.  HD Clear werkt uitstekend bij tieners rond de pubertijd om de onrustige, acné *huid te kalmeren.

 • doTERRA Hope Touch Blend (10ml)

   33,33 Roller

  doTERRA Hope Touch Blend – Bij elke aankoop van doTERRA Hope Touch wordt de volledige aankoopprijs gedoneerd aan de doTERRA Healing Hands Foundation™*, die de inspanningen ter bestrijding van de sekshandel over de hele wereld ondersteunt.

 • doTERRA InTune Focus Blend (10ml)

   59,33 Blend van Etherische Oliën

  Focus Blend
  Helpen om de zintuigen te verbeteren en de focus te behouden, de InTune-blend is perfect om op de klop te blijven als je probeert te studeren of je te concentreren.

 • doTERRA Motivate Encouraging Blend (5ml)

   37,67 Blend van Etherische Oliën

  Heb je aanmoediging nodig en zelfvertrouwen? Dan is deze Motivate Blend van doTERRA perfect voor jou. Motivate zorgt niet alleen voor nieuwe inspiratie, maar ook voor doorzettingsvermogen om jouw idee uit te voeren. Deze samenstelling van etherische oliën bevordert vertrouwen, moed en geloof en gaat negatieve emoties als twijfel, pessimisme en cynisme te lijf.

Winkelwagen