Usage Tips:

  • Add a drop to your favorite moisturizer or cleanser and apply topically to help reduce the appearance of blemishes or to soothe skin irritation.
  • Include one or two drops in lotion for a restoring massage after a stressful day or strenuous workout.
  • For a soothing massage, mix a few drops of Blue Tansy in Fractionated Coconut Oil and combine with a few drops of Lavender or Helichrysum and massage into shoulders and neck.
  • Blue Tansy should not be taken internally.

Blue Tansy is een nieuwe olie uit Noord-Marokko. Deze olie is al een belangrijk ingrediënt in sommige blends van doTERRA, waaronder Balance en Deep Blue. Deze olie kan nuttig zijn om de huid gezond te houden. In Blue Tansy vindt je namelijk chamazulene, dezelfde chemische stof die de olie zijn karakteristieke diep blauwe kleur geeft. De olie wordt ook veel gebruikt in de nieuwe Anti-Aging Eye Cream van doTERRA.

De blauwe kleur kan vlekken achter laten op oppervlakten, stof en huid. Als de olie wordt gebruikt met gefractioneerde kokosolie, laat Blue Tansy niet snel zijn kleur achter.

Meer lezen? Klik hier.

Toepassingen*

  • Voeg Blue Tansy toe aan de favoriete gezichtsreiniger om vlekken te verminderen. Het kan ook toegevoegd worden aan vochtinbrengende crème om de huid te kalmeren.
  • De olie is goed te combineren met Geranium, Clary Sage, Petitgrain, Lavender, Juniper Berry, Spearmint en Ylang Ylang in de diffuser om een positieve sfeer te creëren.
  • Omdat Blue Tansy zo’n prachtig diepblauwe kleur heeft, kan het als natuurlijke kleurstof gebruikt worden in bijvoorbeeld zelfgemaakte zeep.
  • Combineer de olie met Lavender en gefractioneerde kokosolie voor een kalmerende massage na een lange dag.

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts.
Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

doTERRA Blue Tansy etherische olie (5ml)

140,33

Blue Tansy is een nieuwe olie van doTERRA die  al terug te vinden is in de blends Balance en Deep Blue. De olie kent veel voordelen voor de huid en kan toegevoegd worden aan verschillende huidcrèmes.

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad

Video

Scroll naar top