doTERRA Sandalwood Hawaiian (Sandelhout) Etherische Olie (5ml)

Terug naar producten
doTERRA Business Leader kit Oorspronkelijke prijs was: € 4.404,00.Huidige prijs is: € 3.303,00.

 118,00

  Het Hawaiiaanse Sandalwood heeft een kalmerende werking, verzacht onmiddellijk de huid en heeft een ontspannend effect door het heerlijke, zoete, warme aroma.

  Vanuit een nieuwe bron in Hawaï komt de nieuwe Sandalwood etherische olie; Hawaiian Sandalwood. Deze etherische olie kent een aantal voordelen, zoals het verzachten van de huid en het verbeteren van de stemming. Met duizenden jaren gedocumenteerd gebruik, heeft deze olie een hoge waarde voor veel gebruikers. Hawaiian Sandalwood heeft een rijk, zoet, houtachtig aroma dat kalmte en welzijn bevordert, waardoor het een perfecte olie is voor een massage of aromatherapie.

  Hawaiian Sandalwood heeft een zeer kalmerende werking en is gunstig voor de huid, waardoor het veel gebruikt wordt in lichaams- en huidverzorgingsproducten. De olie kan onvolkomenheden op de huid verminderen, terwijl het een geavanceerde jeugdige huid geeft. Hiernaast biet de olie dezelfde effecten op stemming, waardoor spanning wordt verminderd en emotioneel welzijn wordt bevorderd.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Hawaiaanse Sandehout Olie*

  • Smeer een paar druppels Hawaiian Sandalwood in de nek en op de schouders voor het slapen voor een goede nachtrust.
  • Voeg 1-2 druppels toe aan een favoriete moisturizer of nachtcrème voor een gladde, gezonde huid.
  • Voeg 1-2 druppels toe aan een warm bad om ontspanning te stimuleren en spanning te verminderen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg