doTERRA Spikenard (Nardus) Etherische Olie (5ml)

doTERRA AromaTouch Diffused kit Oorspronkelijke prijs was: € 245,67.Huidige prijs is: € 184,25.
Terug naar producten

 85,00

  Spikenard heeft een houtachtige, pittige geur en is een streling voor de zintuigen. De olie heeft rustgevende en kalmerende werking en is perfect te combineren met andere oliën. De olie, die gemaakt wordt van de wortels van een plant uit de hoge bergen van de Himalaya, heeft ook een verzachtende en reinigende werking op de huid.

  Op voorraad

  Deze olie staat sinds de oudheid bekend om zijn opwekkende en ontspannende aroma en het vermogen om een schone huid te bevorderen. De Spikenard olie is nog steeds uiterst nuttig en kent vele voordelen voor de huid, ontspanning en om een opgewekte stemming te bevorderen. De olie staat bekend om zijn houtige, pittige geur, dat een plezierig aroma creëert bij verstuiving of als persoonlijk parfum.

  Narduskruid is een inheemse plant, te vinden in de Himalaya, die tot de Valeriaanse familie behoort. De plant produceert kleine, delicate, roze bloemen en groeit goed in de hoge bergen van de Himalaya. Spikenard olie wordt gemaakt van de wortels van de plant en wordt geproduceerd met behulp van stoomdestillatie. Eeuwenlang werd Spikenard traditioneel gebruikt in Ayurvedische gezondheidspraktijken die in het oude India werd gebruikt om degenen van hoge eer te zalven.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Bij aromatisch gebruik kan Spikenard gevoelens van ontspanning en kalmte bevorderen.
  • De olie kent goede aardende eigenschappen waardoor het een populaire olie is voor aromatherapie en meditatie. Ook bij een massage kan hij goed toegepast worden.
  • Voeg een paar druppels Spikenard toe aan dagelijkse huidreinigingsmiddelen, of huidcrèmes om een gezonde, stralende huid te bevorderen.
  • De olie kan goed als persoonlijk parfum gebruikt worden. De olie kan ook gecombineerd worden met de volgende oliën om een gepersonaliseerd etherisch olieparfum te maken: Clove (Kruidnagel), Frankincense (Wierook), Geranium, Lavender (Lavendel) of Wild Orange (Wilde sinaasappel).

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg