doTERRA Black Spruce (Zwarte Spar) Etherische Olie (5ml)

 33,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Een krachtige etherische olie uit de dennenfamilie, deze houtachtige, verfrissende sparrenolie is aardend, reinigend en verzachtend. Black Spruce is iets zoeter van geur dan sommige van de andere sparrenoliën; zijn harmoniserende aroma is perfect voor je volgende diffusiemelange of avondmassage.

Op voorraad

Gebruikstips:

 • Diffuse doTERRA Black Spruce met een paar druppels Wild Orange (Wilde sinaasappel) voor een heerlijk ruikende, ontspannende en verkwikkende omgeving.
 • Voor een rustgevend bad voeg je Epsomzout en een paar druppels Black Spruce toe aan het warme water.
 • Verstuif ‘s morgens of tijdens de meditatie om een kalmerende, evenwichtige atmosfeer te scheppen.
 • Open het flesje Black Spruce olie en haal diep adem als je je gestrest voelt.
 • Breng aan op de huid voor een reinigende, verzachtende ervaring.

Meer Informatie

Waarvoor wordt Black Spruce Etherische Olie gebruikt?
Black Spruce wordt van oudsher door inheemse Amerikanen gebruikt als onderdeel van hun spirituele genezings- en reinigingspraktijken. Black Spruce wordt vaak op de huid gebruikt om kleine irritaties te verzachten en een verfrissend gevoel te geven.

Bornyl acetaat, het belangrijkste chemische bestanddeel in Black Spruce olie, bevordert kalmte en ontspanning. Het verkwikkende, verjongende aroma van Black Spruce wordt in de aromatherapie gebruikt om een gevoel van heldere luchtwegen en een gemakkelijke ademhaling te helpen handhaven. Het aroma schept ook een omgeving van harmonie en evenwicht. In feite is Black Spruce een van de oliën die opgenomen zijn in de balance (Balance)

Hoe gebruik je Black Spruce Etherische Olie

Het aromatisch gebruiken van Black Spruce kan helpen om gevoelens van gemakkelijk ademhalen te bevorderen; het produceert ook een kalmerende, aardende omgeving. Je kunt Black Spruce aromatisch gebruiken door het te diffunderen of door eenvoudig het flesje te openen en diep in te ademen.

Je kunt ook gebruik maken van de aromatische voordelen van Black Spruce olie door plaatselijk gebruik, want als je Black Spruce op je huid smeert, blijft de mooie, frisse, sparrengeur hangen! Je kunt ook overwegen Zwarte spar aan je volgende DIY parfum met essentiële olie toe te voegen voor een verfrissende, houtachtige twist in toon.

Om kleine huidirritaties te verzachten, breng je een druppel of twee van Black Spruce olie op de plek aan. Voeg na een lange, vermoeiende dag of zware inspanning een paar druppels Black Spruce toe aan een warm bad of combineer een paar druppels met Gefractioneerde Kokosolie en masseer je spieren en huid.

Waar komt doTERRA Black Spruce vandaan?

De uit Canada afkomstige Black Spruce etherische olie is afkomstig van de naalden en takken van de Picea mariana boom. Leer meer over de herkomst van Black Spruce en hoe het ons Co-impact Sourcing® principe van zorg voor het milieu illustreert via de onderstaande link.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg