doTERRA Juniper Berry (Jeneverbes) Etherische Olie (5ml)

 36,00

  Met de mogelijkheid om de lucht te reinigen en te zuiveren, kan het frisse aroma van essentiële olie van Juniper Berry een kalmerend, aardend effect produceren.

  Op voorraad

  Afgeleid van de naaldboom, heeft Juniper Berry een rijke geschiedenis van traditioneel gebruik en voordelen. Juniper Berry fungeert als een natuurlijk reinigings- en ontgiftingsmiddel en kan een gezonde nier- en urinewegfunctie ondersteunen. De olie kan als natuurlijke huidtoner dienen en vermindert huidvlekken. Het houtachtige, kruidige en toch frisse aroma heeft een kalmerend, aardend effect. In een diffuser kan de olie de lucht zuiveren.

  Juniper Berry (jeneverbes) kan op de huid worden toegepast zonder verdunning en kan ook ingenomen worden. Tijdens zwangerschap en verpleging met voorzichtigheid gebruiken. Niet gebruiken bij kinderen onder de 6 jaar.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Jeneverbes olie *

  • Voeg één à twee druppels toe aan water of een citrusdrank als onderdeel van een natuurlijk reinigingsritueel.
  • Breng één druppel op de huid aan om een heldere, gezonde teint te bevorderen.
  • Juniper Berry is goed te combineren met citrusoliën om de lucht op te frissen en te zuiveren en stress te verminderen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

   

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg