doTERRA Clary Sage (Scharlei) etherische olie (15ml)

 66,67

  Deze olie is een must have voor tijdens de maandelijkse ongemakken. Clary Sage helpt te verlichten en bevordert een vrolijke stemming.

  Op voorraad

  Vrouwen kennen de maandelijkse ongemakken die soms veel roet in het eten kunnen gooien. Clary Sage is een olie die gebruikt kan worden om deze ongemakken te verzachten. Ook verlicht de olie de stemming en zorgt voor een vrolijk gevoel.Het belangrijkste bestanddeel van Clary Sage is linalylacetaat, een onderdeel van de ester groep waardoor het een van de meest ontspannende, rustgevende en evenwichtige etherische oliën is. In de middeleeuwen werd de plant vaak gebruikt om de huid te kalmeren. Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Wrijf drie tot vijf druppels op de onderbuik buik voor een rustgevende massage.
  • Combineer Clary Sage met Roman Chamomile (Roomse Kamille) in badwater voor de verlichting van stress.
  • De olie toegevoegd aan shampoo of conditioner stimuleert gezond haar en een gezonde hoofdhuid.
  • Een aantal druppels in een diffuser naast het bed bevordert een goede nachtrust.
  • Voeg een aantal druppels Clary Sage en Geranium toe aan een spray om de haren te beschermen tegen de föhn, stijltang of krultang.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.*Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.