doTERRA TriEase Softgels

 32,67

  TriEase Softgels zijn softgels met daarin een seizoensgebonden oliemengsel. Deze softgels werden ontwikkeld om de luchtwegen te beschermen tegen seizoens- en milieubedreigingen zoals hooikoorts. Elke softgel bevat Lemon, Lavender en Peppermint olie die alle drie bekend staan om hun vermogen een gezonde ademhaling en immuunsysteem te ondersteunen.

  doTERRA heeft speciale softgels ontwikkeld om het luchtwegsysteem te beschermen tegen invloeden van de omgeving, het seizoen en milieu-elementen. Deze krachtige TriEase softgels kunnen een gezonde ademhalingsfunctie bevorderen wanneer dat het meest nodig is. Deze softgels zijn in te zetten tegen hooikoorts en allergieën.

  Elke softgel bevat gelijke delen aan Lemon (Citroen), Lavender (Lavendel) en Peppermint (Pepermunt) olie. Deze combinatie kan snel en gemakkelijk worden opgenomen wanneer u reist of buitenactiviteiten bijwoont.

  TriEase softgels kunnen dagelijks veilig worden geconsumeerd ten tijde van seizoensgebonden ongemakken en kan de gezonde ademhaling bevorderen.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassing*

  Twee maal daags 1 softgel innemen, of naar behoefte meer.

  Droog bewaren.

  Ingrediënten TriEase softgels

  • Lemon
  • Lavender
  • Peppermint
  • Maïszetmeel
  • Glycerine
  • Carrageenan
  • Gezuiverd water
  • Maltitol

  Waarschuwingen

  Buiten bereik van kinderen houden.
  Niet gebruiken in combinatie met andere maagzuur middelen.
  Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts.
  Bewaar op een koele, droge plek.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg