doTERRA Ylang Ylang Etherische Olie (15ml)

 63,67

  De olie om gezonde huid en haar te ondersteunen, maar ook tegelijkertijd te kalmeren en om stress te verminderen. De Ylang Ylang olie van doTERRA bevordert positieve gedachten en ruikt ook nog eens lekker. Een aanrader voor iedere vrouw.

  Op voorraad

  Deze etherische olie wordt verkregen uit de stervormige bloemen van de tropische Ylang Ylang boom. De olie wordt al eeuwenlang gebruikt in religieuze- en huwelijksceremonies en wordt tegenwoordig in de aromatherapie gebruikt om spanning en stress te verminderen. Ook bevordert de olie positieve gedachten en kan hij ingezet worden bij liefdesverdriet.De gezondheidsindustrie gebruikt Ylang Ylang olie veelal in luxe haar- en huidproducten. De olie heeft een bijzondere geur en voedende en beschermende eigenschappen. Ook als antidepressivum, antiseptisch, krampstillend, rustgevend, versterkend en als sterk werkende antioxidant kan hij ingezet worden. De olie werkt goed in combinatie met Bergamot, Geranium, Grapefruit en Vetiver.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Een paar druppels olie in een epsomzout bad helpt om te ontspannen.
  • Verzacht de huid door de olie op uw gezicht te laten stomen.
  • Gebruik de etherische olie als een natuurlijk parfum. Het geeft een zoete bloemengeur.
  • Ylang Ylang olie werkt in combinatie met FCO (Gefractioneerde Kokosolie) om uw haar te versterken.
  • De olie innemen kan als antioxidant ondersteunend werken.

  Hoofdbestanddelen Ylang Ylang

  Deze etherische olie bestaat voornamelijk uit germacreen en caryofylene.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.