doTERRA Align Centering blend (5ml)

 34,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Op voorraad

Voel je je een beetje afgedreven van de werkelijkheid en is het lastig om controle te houden in de omgeving? Aromatherapie en wat simpele yoga poses kunnen nieuwe rust en een nieuw doel creëren. Align Centering blend van doTERRA is een prachtige olie die je hiermee kan helpen.Meditatie tijdens yoga samen met aromatherapie is een combinatie met een krachtig effect op de menselijke emoties. Wetenschappers van doTERRA hebben samen met yoga specialist Elena Brower samengewerkt om oliën samen te stellen special voor yoga. Eén van deze blends is Align Centering blend waarin Bergamot, Jasmine (Jasmijn), Coriander (Koriander), Marjoram (Marjolein), Peppermint (Pepermunt) en Rose (Roos) zijn gemengd met gefractioneerde kokosolie.Align helpt om weer in jezelf te geloven en open te staan voor nieuwe mogelijkheden.

Toepassingen*

 • Smeer Align op de hartstreek, polsen en in de nek om het gevoel van zelfacceptatie te bevorderen.
 • Geniet van de aromatische voordelen van Align bij apathische gevoelens en als je je niet kan focussen.
 • Yoga poses om te toe te passen tijdens aromatherapie met Align: Warrior II, Triangle en Gate pose.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.