doTERRA Air Touch Roller (10ml Roller)

 28,00

  dōTERRA Breathe Touch biedt de perfecte balans tussen dōTERRA’s Breathe blend met kokosolie om de toepassing van de olie makkelijker te maken. De olie ondersteunt vrije luchtwegen. dōTERRA’s Breathe Touch kan veilig door iedereen uit het gezin gebruikt worden.

   

  dōTERRA Breathe Touch combineert gefractioneerde kokosolie met de Breathe etherische oliën blend om gevoelens van vrije luchtwegen en een gemakkelijke ademhaling te behouden. Ademhalingsproblemen zijn tegenwoordig overheersend aanwezig in onze huidige moderne samenleving. dōTERRA's Breathe is een opmerkelijke samenstelling van CPTG® etherische oliën van Laurierblad , Peppermint (Pepermunt), Eucalyptus , Melaleuca (Tea Tree), Lemon (Citroen) en Ravensara met als doel de gezonde ademhaling te ondersteunen en de luchtwegen te verzachten.

  De Breathe Touch roller kan makkelijk op de borst, rug of onderkant van de voeten gebruikt worden om de effecten van seizoensgebonden bedreigingen te minimaliseren of een goede nachtrust te bevorderen. Door de roll-on applicatie kan de olie op elk moment worden toegepast.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Breathe Touch*

  • Smeer op de borst of voeten om de gezonde functie van de ademwegen te ondersteunen.
  • Wrijf de Breathe Touch op de nek, borst, rug, of onderkant van de voeten om een goede nachtrust te bevorderen.
  • De olie heeft op de huid een verkoelende werking.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg van een arts staat.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.
  Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van het product.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg