doTERRA Arise Enlightening Blend (5ml)

 34,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Op voorraad

Beschrijving

Voel je vreugdevol en moedig als je je doelen frontaal aanpakt. Dit verfrissende en verhelderende mengsel van essentiële oliën is perfect om je te inspireren om groots te dromen en hard te werken. Met Grapefruit, Citroen, Osmanthus, Melisse en Siberische Fir essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie, inspireert dōTERRA's Enlightening mix je tot momenten van opstaan en het bereiken van je hoogste doelen. Geniet van de voordelen van doTERRA Arise wanneer je jezelf uitdaagt om het volgende niveau te bereiken.

Gebruik

 • Gebruik Arise tijdens het beoefenen van de volgende yoga houdingen: staand, armen hoog en staand zijwaarts strekken en Halve Maan
 • Gebruik Arise en de hele doTERRA Yoga Collectie om je yogabeoefening te verbeteren
 • Breng aan op slapen, polsen en nek om gevoelens van geluk te bevorderen
 • Geniet van de aromatische voordelen van Arise wanneer je jezelf uitdaagt om het volgende niveau te bereiken

Aanwijzingen voor gebruik

Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml basisolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml olie. Voor parfumeren: meng 1 druppel met 10 druppels olie. Alleen voor uitwendig gebruik.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg