doTERRA Air (15ml)

 43,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Ademhalingsproblemen zijn overheersend aanwezig in onze huidige moderne samenleving.
doTERRA’s Air blend maakt de luchtwegen schoon, verzacht ze en kan makkelijk worden toegepast op de borst, rug of onder de voeten. De aangename geur bevordert een rustige nachtrust.

Op voorraad

Air, eerder bekend onder de naam Breathe, is een opmerkelijke mix van etherische oliën die helpt de ademhaling te vergemakkelijken. Deze etherische olie maakt de luchtwegen schoon, verzacht ze en kan makkelijk worden toegepast op de borst, rug of onder de voeten. De aangename geur is kalmerend voor de zintuigen en perfect om 's nachts in een diffuser te gebruiken om een rustige slaap te bevorderen.Air minimaliseert de effecten van seizoensgebonden bedreigingen en ademhalingsproblemen die overheersend aanwezig zijn in onze huidige moderne samenleving. In deze blend zijn de volgende etherische oliën gecombineerd: Laurel Leaf (Laurierblad), Peppermint (Pepermunt), Eucalyptus, Melaleuca, Lemon (Citroen) en Ravensare. Deze oliën zijn speciaal gekozen met als doel de ademhaling te vergemakkelijken, te reinigen en de luchtwegen te verzachten.

Toepassingen*

 • Doe 4 druppels Air in een diffuser, of inhaleer rechtstreeks in vanaf de palmen. Ook het wrijven op de borst of voeten helpt wanneer de seizoen- en milieudreigingen hoog zijn.
 • Gebruik de olie ook buitenshuis om deze dreigingen te minimaliseren.
 • Air in een diffuser tijdens het slapen helpt voor het creëren van een rustige omgeving.

Waarschuwingen

Niet innemen. Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende 12 uur na het aanbrengen van dit product.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.