Toont alle 9 resultaten

doTERRA Brave Kids Courage Blend

 38,33
Begin elke dag met vertrouwen door Brave Courage Blend te koppelen aan je positieve affirmatiepraktijk. Sta jezelf toe om te

doTERRA Calmer Kids Restful Blend

 36,00
De bloemige, zachte, houtachtige geur van Calmer biedt uw kind een rustgevende atmosfeer die bijdraagt aan een veilig gevoel en bevordert de slaap.  

doTERRA Rescuer Kids Soothing Blend

 25,67
Na een drukke dag vol activiteit, breng Rescuer Soothing Blend aan voor een ontspannen gevoel en om het gevoel van spanning voor groeiende, vermoeide benen te verminderen.

doTERRA Steady Kids Grounding Blend

 25,67
Perfect voor dagelijks gebruik of naar behoefte, Steady Grounding Blend heeft een zacht, uitnodigend, en licht fruitig aroma.

doTERRA Stronger Kids Protective Blend

Oorspronkelijke prijs was: € 22,33.Huidige prijs is: € 11,15.
De bloemige, zachte, houtachtige geur van Calmer biedt uw kind een rustgevende atmosfeer die bijdraagt aan een veilig gevoel en bevordert de slaap.

doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

 26,33
De kindertijd is een tijd vol onzekerheden, maar één ding dat elk kind zeker veel nodig heeft zijn troostende en kalmerende aroma's. Of deze aroma's nu samengaan met een buikmassage na een grote maaltijd, een lange autorit, of gewoon een pauze nemen van een lange dag,

doTERRA Thinker Kids Focus Blend

 27,67
Ideaal voor iedereen, van kinderen tot volwassenen, Thinker is een natuurlijke manier om je meer gefocust te voelen. Ontworpen om een gevoel van alertheid en helderheid te creëren, is Thinker de perfecte go-to wanneer het tijd is om op te letten en te concentreren.

doTERRA Kids Collection

Oorspronkelijke prijs was: € 201,33.Huidige prijs is: € 151,00.
Een unieke collectie van etherische oliemengsels samengesteld met de kleintjes in gedachten. Nu met tien ophangringen, voeg meer van uw favoriete roll-ons toe aan uw Kids Collection tas. Bijgewerkt met de nieuwe Tamer Digestive Blend, flashcard, plus nieuwe en verbeterde siliconen toppers.

doTERRA Elephant Diffuser

Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 37,50.
Deze schattige olifant diffuser helpt bij het creëren van een rustige, kalmerende sfeer met zijn zachte licht projectie van een