doTERRA Anchor Steadying Blend (5ml)

 34,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Op voorraad

Beschrijving Anchor Etherische Olie samenstelling

Soms voel je je in deze waanzinnig drukke, moderne wereld ontheemd en onzeker over jezelf, met een kilometerslange to-do-lijst en onzekere prioriteiten. Balans vinden door middel van aromatherapie en eenvoudige yogabewegingen kan een uitstekende eerste stap zijn. doTERRA Anchor Steadying melange brengt een stevig vertrouwen in jezelf, zodat je je praktijk en je leven met kalmerende kracht kunt benaderen. Met Lavendel, Cederhout, Sandelhout, Kaneel, Wierook, Zwarte Peper, en Patchouli essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie, ondersteunt deze mix je verbinding met jezelf, je gemeenschap, je emotionele harmonie en je aangeboren wijsheid.

Gebruik

 • Aanbrengen op enkels, de basis van de ruggengraat en de onderkant van de voeten om een gevoel van compleetheid en kalmte te bevorderen.
 • Geniet van de aromatische voordelen van Anchor wanneer je je verstrooid of ontheemd voelt.
 • De perfecte yogahoudingen om te combineren met het aroma van Anchor zijn zittende meditatie, zittende draai, en Bhu Mudra (één hand op het hart, de andere op de aarde).
 • Kan gebruikt worden tijdens de yogabeoefening of op elk ander moment van de dag.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.