doTERRA Anchor Steadying Blend (5ml)

 34,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Op voorraad

Beschrijving Anchor Etherische Olie samenstelling

Soms voel je je in deze waanzinnig drukke, moderne wereld ontheemd en onzeker over jezelf, met een kilometerslange to-do-lijst en onzekere prioriteiten. Balans vinden door middel van aromatherapie en eenvoudige yogabewegingen kan een uitstekende eerste stap zijn. doTERRA Anchor Steadying melange brengt een stevig vertrouwen in jezelf, zodat je je praktijk en je leven met kalmerende kracht kunt benaderen. Met Lavendel, Cederhout, Sandelhout, Kaneel, Wierook, Zwarte Peper, en Patchouli essentiële oliën in een basis van gefractioneerde kokosolie, ondersteunt deze mix je verbinding met jezelf, je gemeenschap, je emotionele harmonie en je aangeboren wijsheid.

Gebruik

 • Aanbrengen op enkels, de basis van de ruggengraat en de onderkant van de voeten om een gevoel van compleetheid en kalmte te bevorderen.
 • Geniet van de aromatische voordelen van Anchor wanneer je je verstrooid of ontheemd voelt.
 • De perfecte yogahoudingen om te combineren met het aroma van Anchor zijn zittende meditatie, zittende draai, en Bhu Mudra (één hand op het hart, de andere op de aarde).
 • Kan gebruikt worden tijdens de yogabeoefening of op elk ander moment van de dag.
Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg