doTERRA Adaptiv (15ml)

 69,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  P
  Photosensitive

Het doTERRA® Adaptiv™ Systeem is een effectief antwoord op het verminderen van spanning en helpt bij het aanpassen aan moeilijke situaties of het acclimatiseren aan een nieuwe omgeving. Adaptiv-capsules combineren klinisch bestudeerde botanische middelen met een mengsel van etherische oliën om de effecten van stress en angstige gevoelens te helpen beheersen*. Als perfecte aanvulling op de Adaptiv-capsules is de etherische olie Calming Blend het antwoord op de meest veeleisende momenten in het leven. Gebruik aromatisch of op de huid om het gevoel van kalmte te bevorderen. Gebruik de Adaptiv-capsules en het bijbehorende mengsel van etherische oliën om een gevoel van evenwicht te creëren en zich aan te passen aan elke situatie.

Op voorraad

Als je je door de dagelijkse wendingen van het leven nerveus, angstig, gespannen, gefrustreerd en overweldigd voelt, weet je dat je je moet aanpassen aan je omgeving om weer evenwicht en comfort te vinden. Maar aanpassen is gemakkelijker gezegd dan gedaan, en ADAPTIV kalmerende blend kan helpen het proces een beetje gemakkelijker te maken!

Waarvoor wordt doterra ADAPTIV gebruikt?

ADAPTIV is ontworpen om je te helpen acclimatiseren en je aan te passen aan de dagelijkse uitdagingen van het leven. Het is speciaal samengesteld om te helpen te verzachten, op te beuren, te kalmeren, te ontspannen en te stimuleren. Gebruik ADAPTIV om jezelf te helpen van een onrustige, besluiteloze of overweldigende omgeving naar een van kalmte, harmonie en controle.Probeer ADAPTIV voor je volgende grote presentatie of een gesprek waar je zenuwachtig voor bent. Als je diep adem moet halen, je moet ontspannen en doorgaan, maar je weet niet waar je terecht kunt, wend je dan tot ADAPTIV. Voor een rustgevende, ontspannende, versterkende sfeer gebruik je ADAPTIV.

Wat zit er in ADAPTIV?

Het ADAPTIV mengsel bevat etherische oliën van Lavendel, Magnolia, Neroli, Wilde Sinaasappel, Spearmint, Sweetgum, Rozemarijn en Copaiba.Lavender (Lavendel) is koningin onder de etherische oliën als het gaat om kalmte en ontspanning.Het aroma van Magnolia is bedwelmend zoet en zacht. Het heeft hetzelfde primaire chemische bestanddeel als Lavendel-Linalool, dat ongelooflijk rustgevend is.Van de bloesem van de bittere sinaasappelboom heeft Neroli een kalme, opbeurende geur.Wilde Orange staat bekend om zijn opwekkende, positieve, energiegevende aroma.Verkwikkend en verfrissend, Spearmint (Spearmunt) is bijzonder zoet onder de muntoliën en bevordert een geconcentreerde omgeving.De energieke, kruidachtige geur van Rosemary (Rozemarijn) wordt vaak gebruikt in de aromatherapie.Copaiba kan helpen bij het kalmeren en verlichten van angstige gevoelens. 

Toepassingen van Adaptiv olie blend

• Geniet van een ontspannend Epsom Zoutbad door drie tot vier druppels Adaptiv aan het badwater toe te voegen. • Combineer drie druppels met Gefractioneerde Kokosolie voor een kalmerende (hand-) massage.GEBRUIKSAANWIJZING Meng voor massage 5 druppels met 10 ml dragerolie. Meng voor een bad 5 druppels met 5 ml dragerolie. Meng voor parfumeren 1 druppel met 10 druppels dragerolie.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.