Terug naar producten
doTERRA AromaTouch Diffused kit Oorspronkelijke prijs was: € 245,67.Huidige prijs is: € 184,25.

doTERRA Summer Savory (Bonenkruid) Etherische Olie (5ml)

 24,75

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Zomerbonenkruid is een zeer aromatisch kruid dat een hete, peperige smaak draagt met hints van marjolein, munt en tijm. De etherische olie van zomerbonenkruid bevat krachtige antioxiderende eigenschappen en bevordert de cellulaire gezondheid.

Gebruikstips Zomerbonenkruid

 • Neem inwendig - een tot twee druppels in een plantaardige capsule - om de gezondheid van je immuunsysteem, cardiovasculair systeem, ademhalingssysteem, zenuwstelsel en bewegingsapparaat te helpen behouden.*
 • Om de maagfunctie en de spijsvertering na een grote maaltijd te helpen ondersteunen, neem je een tot twee druppels inwendig.*
 • Voeg een druppel toe aan je diffusermelange voor een kruidige, kruidige geurwending.
 • Doe in je volgende marinade voor gegrild vlees (begin met de hoeveelheid van een tandenstoker tot één druppel).

Meer weten

Inheems in het oostelijk Middellandse-Zeegebied is zomerkruid een laaggroeiende plant die tot de muntfamilie behoort. Oude Egyptenaren droogden het zomerkruid om er poeder van te maken en het in verschillende tonica te gebruiken. Tegenwoordig is zomerbonenkruid vooral bekend om zijn culinaire toepassingen, maar het biedt ook veel voordelen voor de gezondheid.De essentiële olie van zomerkruid bevordert een gezonde celsterkte en biedt voordelen en ondersteuning aan een groot aantal lichaamssystemen, waaronder de ademhalingswegen, het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat, de spijsvertering en het cardiovasculaire systeem.* Dit is vooral te danken aan het belangrijkste chemische bestanddeel, carvacrol. Experimenteel onderzoek suggereert dat carvacrol ook kan helpen bij een gezonde gewichtsbeheersing.*Carvacrol is een fenol bestanddeel. Fenolen hebben krachtige antioxiderende eigenschappen.* Ze zijn ook zeer krachtig, wat irritatie of gevoeligheid van de huid kan veroorzaken. Oliën met een hoog fenolgehalte zoals Zomerkruid, Oregano, en Kruidnagel moeten verdund worden voor ze plaatselijk aangebracht worden.Passend groeit Zomerkruid alleen tijdens warme maanden. Het groeit tussen juli en september, bloeit met lila bloemen en bronskleurige groene bladeren. De etherische olie wordt met stoom gedestilleerd uit de bladeren van de plant, nadat ze geoogst en gedroogd zijn.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.