doTERRA Tangerine Etherische Olie (5ml)

 25,00

  Tangerine etherische olie wordt gemaakt van de schil van de mandarijn zoals wij die kennen. Het is een favoriet onder de citrusoliën door zijn vrolijke en frisse aroma.

  Op voorraad

  Mandarijn kent een lange gebruiksgeschiedenis in de Chinese cultuur en kruidengezondheidspraktijken. De Tangerine olie die verkregen wordt uit deze citrusvrucht kan een gezonde spijsvertering en stofwisseling ondersteunen als het intern gebruikt wordt. Tangerine heeft een zoet, kruidig aroma, vergelijkbaar met andere citrusoliën, dat opbeurend werkt.De olie staat bekend om zijn reinigende eigenschappen en voor het ondersteunen van een gezond immuun- en ademhalingssysteem. De olie kan ook toegevoegd worden aan desserts en drankjes - van water https://www.youtube.com/watch?v=D4BBno48A78 tot fruitsmoothies - voor een smaakvolle toevoeging. De olie kan in elk recept gebruikt worden dat citrusvruchten vereist.Meer lezen? Klik hier.

  Toevoegingen*

  • Voor een energieboost, doe één of twee druppels Tangerine op de palmen van je hand en wrijf ze samen. Maak een kommetje over je neus en mond en adem het aroma 30 seconden lang diep in. Ook in een diffuser heeft de olie deze werking.
  • Voeg 1 à 2 druppels toe als smaakmaker in cake- en koekjesrecepten.
  • Doe de olie in water, smoothies, thee of lemonade voor een smaaktoevoeging.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.