doTERRA Zendocrine Detoxification Blend (15ml)

 41,67

  Wilt u uw organen reinigen, ontgiften en ondersteunen? Gebruik dan de Zendocrine Detoxification Blend van doTERRA. Deze blend is een samenstelling van de etherische oliën Tangerine, Cilantro, Juniper Berry, Rosemary en Geranium.

  Op voorraad

  De Zendocrine Blend is een blend van etherische oliën die het natuurlijke vermogen van het lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen ondersteunt. Deze blend is een melange van Tangerine, Cilantro, Juniper Berry, Rosemary en Geranium. Deze etherische oliën staan bekend om hun reinigend en ondersteunend vermogen voor de organen.De Zendocrine Blend is ook terug te vinden in het Zendocrine Detoxificatie complex en de Zendocrine Softgels.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Voeg 1-2 druppels Zendocrine toe aan citrusdranken, thee of water om een gezonde leverfunctie te ondersteunen.
  • Neem één druppel per dag een week lang in als onderdeel van een intern reinigingsritueel.
  • De olie op de buik of de onderkant van de voeten kan het natuurlijke detoxificatiesysteem van het lichaam ondersteunen.

  Samenstelling Zendocrine Detoxification Blend

  Deze olie is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:
  • Tangerine
  • Rosemary
  • Geranium
  • Juniper Berry
  • Cilantro

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.