doTERRA Petitgrain Etherische Olie (15ml)

 42,33

  Petitgrain biedt rustgevende en ontspannende voordelen om gevoelens van spanning en stress te verlichten. Ook kan de olie een gezond immuunsysteem en zenuwstelselfunctie ondersteunen.

  Op voorraad

  De etherische olie Petitgrain is afgeleid van de bittere sinaasappelboom, die een lange gebruiksgeschiedenis in traditionele gezondheidspraktijken heeft. Historisch gezien werd Petitgrain gebruikt voor schoonmaakdoeleinden en werd het intern gebruikt om een gezond immuunsysteem en een gezonde zenuwstelselfunctie te ondersteunen.

  Petitgrain wordt veel gebruikt in de parfumindustrie, waardoor body-sprays, geuren, lotions en colognes een frisse, kruidachtige noot krijgen die populair is bij zowel vrouwen als mannen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.