doTERRA Roman Chamomile (Roomse Kamille) Olie (5ml)

 78,67

  Roman Chamomille ondersteunt een rustgevende nachtrust en heeft een direct kalmerende werking op de huid, de geest en het lichaam. De olie heeft een zoetig, bloem- en kruidachtig aroma.

  Op voorraad

  Roman Chamomile etherische olie wordt gewonnen uit de kleine, witte bloemetjes van de Romeinse kamilleplant. De olie kent kalmerende eigenschappen voor de huid, de geest en het lichaam. Het kan lichaamssystemen verzachten, hierom gebruikten de oude Romeinen de olie tijdens de oorlog voor moed.Terwijl de olie het meest gebruikt wordt in heet water voor kamillethee, kan Roman Chamomile ook worden gebruikt in gezichtscrèmes, drankjes, haarkleurstoffen, shampoos en parfums. Roman Chamomile wordt al honderden jaren gebruikt in de kruidengeneeskunde. De olie kan bijdragen aan een goede nachtrust en werkt kalmerend op de huidMeer lezen? Klik hier.

  Toepassingen roomse Kamille olie *

  • Voeg 1-2 druppel toe aan je favoriete moisturizer, shampoo of conditioner om een gezonde huid en vitaal haar te bevorderen.
  • Voeg 1-2 druppels toe aan kruidenthee of warme dranken om het lichaam en de geest te kalmeren.
  • Romah Chamomile in een diffuser of onder de voeten kan helpen bij een goede nachtrust.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.