doTERRA Cinnamon (Kaneel) Etherische Olie (5ml)

 42,33

  Kaneel is wereldwijd een kruidige specerij in de oven. doTERRA heeft hier een olie van gemaakt; de Cinnamon Bark olie. Onder de etherische oliën staat Cinnamon Bark vooral bekend vanwege haar vele therapeutische toepassingen, waaronder de reinigende eigenschappen en gebruik bij ongemakken.

  Op voorraad

  Deze etherische olie wordt verkregen van een tropische, groenblijvende boom die tot 45 voet hoog groeit en een zeer geurige schors, bladeren en bloemen heeft. De olie wordt via stoomdestillatie uit de schors verkregen en ondersteunt een gezonde, metabole functie en helpt om een gezond immuunsysteem te behouden wanneer dat het meest nodig is. De olie staat het meest bekend om levensmiddelen te aromatiseren.Omdat Cinnamon Bark olie een hoog gehalte heeft aan cinnamaldehyde, moet de olie verdund worden met een basisolie als het op de huid gebruikt wordt. Bij het innemen van de olie zijn er maar één a twee druppels nodig. De olie wordt vaak gebruikt in mondspoelingen en voor tandvlees. Cinnamon Bark heeft een lange geschiedenis van culinaire toepassingen.De olie kan toegevoegd worden aan desserts, voorgerechten en warme dranken. Cinnamon Bark is ook populair vanwege de vele therapeutische toepassingen. De eigenschappen van de olie zijn zeer veelzijdig en krachtig. De olie is nauw verwant aan de Cassia olie.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Doe 2 druppels in een lege veggie cap om een gezond immuunsysteem te behouden.
  • 1 druppel Cinnamon Bark in warm water of thee kan een geïrriteerde keel verzachten.
  • Doe 2-3 druppels in een spuitfles voor een snelle en effectieve reinigingsspray.
  • Voeg een druppel toe aan water en gorgel als mondspoeling.
  • Verden de olie met gefractioneerde kokosolie en maak een warmte massage voor koude, stijve gewrichten tijdens de winter.
  • Cinnamon Bark kan ondersteunend werken voor uw bloeddruk.
  • Heerlijk om mee te koken.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.