doTERRA Bergamot Etherische Olie (15ml)

 59,00

  Met zowel kalmerende als opbeurende kenmerken, kan Bergamot angstige gevoelens verdrijven en tegelijkertijd zorgen voor reinigende en zuiverende voordelen. Bergamot is een verzachtende olie voor de huid en ondersteunt een goede nachtrust. Bergamot is uniek onder de etherische citrusoliën, omdat de olie het vermogen heeft om zowel opbeurend en rustgevend te zijn.

  Op voorraad

  Al jaren wordt Bergamot in Italië gebruikt om gevoelens van stress te verminderen en de huid te kalmeren en te verjongen. Bergamot is de meest delicate onder de citrusplanten. Deze plant heeft een speciaal klimaat en een speciale bodem nodig om goed te kunnen groeien. In Griekenland worden de onrijpe vruchten van deze boom gebruikt als snoepgoed en vindt je de vrucht vaak terug bij desserts of bij de koffie.Bergamot is uniek onder de etherische citrusoliën, omdat de olie het vermogen heeft om zowel opbeurend en rustgevend te zijn. Hierdoor is deze olie ideaal om te helpen bij angstige en verdrietige gevoelens. Ook werkt de olie zuiverend en reinigend voor de huid, terwijl het tegelijkertijd ook een kalmerend effect heeft. De olie wordt vaak in massagetherapie gebruikt voor de rustgevende en huidzuiverende voordelen. Deze etherische olie vind je ook terug in de Citrus BlissMeer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Bergamot in een diffuser in een klaslokaal, op het werk of thuis helpt stress en spanning te verminderen.
  • Gebruik de olie op de huid tijdens het douchen en adem het aroma diep in om het kalmerende effect te ervaren.
  • Verander gewone thee naar Earl Gray met een druppeltje Bergamot.
  • Breng een druppel aan op de voeten voor een goede nachtrust, of gebruik de olie met gefractioneerde kokosolie voor een kalmerende en ontspannende massage.
  • Doe 1 a 2 druppels in uw nek en op uw polsen voor een heerlijk parfum.

  Waarschuwingen

  Niet innemen. Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.