doTERRA Peppermint Touch roller (10ml)

 25,33

  De Peppermint Touch roller is al verdund met gefractioneerde kokosolie en klaar voor gebruik. De Peppermint etherische olie kent is ondersteuned voor het geheugen, alertheid en energie.

  Op voorraad

  Peppermint staat bekend om zijn enorme veelzijdigheid in gebruik van tandpasta tot kauwgom om de adem te verfrissen. Als etherische olie kan Peppermint een verzachtende invoeld hebben op het hoofd, is zeer nuttig om de ademhaling te ondersteunen en werkt als ondersteuning bij spijsvertering. De olie is 50 tot 70 keer sterker dan een blaadje munt en is een geweldige olie die je helpt om uit je hoofd te komen. De olie komt nu in de handige Peppermint Touch roller.Ben jij een denker? Heb je veel last van hoofdpijnen of migraine? Peppermint olie kan ontspannend werken, kalmeert en werkt concentratiebevorderend. Pas op met deze olie bij uw ogen. Het is een scherpe ogen en kan flink irriteren. Is het effect van de olie te sterk? Maak het dan nooit met water schoon, dit versterkt het effect alleen maar omdat olie en water niet mengt. Een olie mengt alleen met een andere olie, denk dan aan kokosolie of olijfolie. De Peppermint Touch roller maakt het makkelijk om de olie mee te nemen en toe te passen, omdat de olie al verdund is met “FCO”.Peppermint heeft ook een verlichtende werking. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Ibuprofen heeft Peppermint geen schadelijke werking op maag en darmen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Breng de Peppermint Touch aan op de achterkant van de nek om ongemak te verminderen.
  • Rol de olie op de polsen en adem diep in. Dit helpt bij het krijgen van een energieboost en maakt concentreren makkelijker.
  • Heb je het tijdens de warme zomerdagen te warm, rol de olie dan onder de voeten. Dit verkoelt het hele lijf.

  Samenstelling Peppermint Touch Roller

  Deze olieroller is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.