doTERRA Pink Pepper (Rose Peper) Etherische Olie (5ml)

 36,00

  De Pink Pepper olie wordt gedistilleerd uit de vrucht van de roze peperkorrelboom, die heilig was voor de Inca’s. De Pink Pepper werd door inheemse mensen gebruikt als kruidenoplossingen voor gezondheidsbehoeften.

  Op voorraad

  De roze peperkorrels die gebruikt worden in de Pink Pepper olie van doTERRA, zijn nauw verwant aan cashewnoten. De roze perperkorrelboom werd beschouwd als een heilige boom voor de oude Inca's. Inheemse populaties gebruikten alle delen van de boom, inclusief de roze peperkorrel, als kruidenoplossingen voor gezondheidsbehoeften.

  Pink Pepper etherische olie staat erom bekend dat het helpt bij het ondersteunen van een gezond metabolisme en immuunsysteem als de olie ingenomen wordt. Het intern gebruiken van Pink Pepper kan ook helpen om het lichaam een gezonde cellulaire functie en algehele cellulaire gezondheid te geven. Twee van de belangrijkste chemische componenten binnen deze olie zin Limoneen en a-Phillandrene. Deze twee componenten kunnen kalmerend werken op het zenuwstelsel.

  Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Roze Peper Olie*

  • Pink Pepper olie kan gemalen zwarte peper vervangen in vleesgerechten, sauzen en andere gerechten.
  • Creëer een zachte massageolie door één of twee druppels te combineren met “FCO”.
  • Combineer de olie met citrus- of bloemenolie om een verkwikkend aroma te creëren.
  • Bij het innemen van de olie, kan het cellulair immuunsysteem ondersteunen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts.
  Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.

   

   

  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.

  Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

  Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

  Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
  dsfdgfdgdfg