doTERRA Motivate Encouraging Blend (5ml)

 37,67

  Heb je aanmoediging nodig en zelfvertrouwen? Dan is deze Motivate Blend van doTERRA perfect voor jou. Motivate zorgt niet alleen voor nieuwe inspiratie, maar ook voor doorzettingsvermogen om jouw idee uit te voeren. Deze samenstelling van etherische oliën bevordert vertrouwen, moed en geloof en gaat negatieve emoties als twijfel, pessimisme en cynisme te lijf.

  Op voorraad

  Heb je tegenslagen te verwerken? Heb je soms het gevoel dat je er een beetje alleen voor staat en heb je ondersteuning of aanmoediging nodig? Motivate van dōTERRA kan je dit geven. Deze mix van mint- en citrusoliën moedigt je aan, geeft je vertrouwen in jezelf en helpt je wanneer je bent vastgelopen.Je krijgt niet alleen nieuwe inspiratie, maar ook vastberadenheid helpt je om de kracht vast te houden tot je jouw idee hebt uitgevoerd. Ook bij moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden, ondersteunt Motivate jou.Deze samenstelling van etherische oliën bevordert vertrouwen, moed en geloof en gaat negatieve emoties als twijfel, pessimisme en cynisme te lijf.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Breng de olie in de ochtend aan op de onderkant van de voeten om je dag vol motivatie te beginnen.
  • De olie in een diffuser op werk of op school helpt motivatie en focus als mindset te houden.
  • Pas de olie toe op de drukpunten voordat u deelneemt aan sportevenementen of andere wedstrijden.

  Samenstelling Motivate Encouraging Blend

  Deze blend bestaat uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of onder de zorg van een arts staat. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van het product. *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.