doTERRA InTune Focus Blend (10ml)

 59,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Focus Blend
Helpen om de zintuigen te verbeteren en de focus te behouden, de InTune-blend is perfect om op de klop te blijven als je probeert te studeren of je te concentreren.

Op voorraad

InTune is een gepatenteerde mix van essentiële oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun vermogen om een ​​gevoel van focus te verbeteren en te behouden.

Ongeacht uw leeftijd is het soms moeilijk om gefocust te blijven op de taak die voor u ligt. Dit is vooral van cruciaal belang tijdens de vormingsjaren waarin leren en groeien gewoonten creëren en een basis voor het leven vormen. De zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën in doTERRA InTune Focus Blend werken samen en ondersteunen de inspanningen van mensen die moeite hebben met opletten en aan het werk blijven.

Sandelhout, wierook en limoen bevorderen een gevoel van helderheid, terwijl de voordelen van Patchouli, Ylang Ylang en Roman Chamomile kalm en verzachtend zijn. Het aangename aroma van InTune Focus Blend maakt deze etherische olie-mix gemakkelijk en heerlijk om te gebruiken.

Het aangename aroma van InTune Focus Blend maakt deze etherische olie-mix gemakkelijk en heerlijk om te gebruiken. Een melange van de zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën van Patchouli, Frankincense, Lime, Ylang Ylang, Sandalwood Hawaiian , Roman Chamomile zal direct je aandacht versterken en ondersteunen. Dit is ook een olie die kan worden toegepast bij drukke volwassenen en kinderen om meer rust te creeeren.

Toepassingen

 • Aanbrengen op de slapen en achterkant van de nek bij taken die concentratie vereisen.
 • Breng aan op polsen of rug van handen en inhaleer diep om duidelijkheid te bevorderen.
 • Gebruik InTune op het werk om aan het werk te blijven of wanneer u zich halverwege de middag moe voelt.
 • Spreid InTune uit op een kleiklinker en plaats deze op een bureau of in andere belangrijke delen van een klaslokaal.

Gebruiksaanwijzingen

Actueel gebruik: Dien één tot twee druppels toe op het gewenste gebied.
Verdun met DōTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.

Primaire voordelen

 • Verbetert en ondersteunt een gevoel van focus
 • Ondersteunt inspanningen van diegenen die moeite hebben om op te letten en die op hun taak blijven
 • Mengsel van studietijd

Ingrediënten

Amyris Schors, Patchouli Blad, Frankincense Hars, Lime Peel, Ylang Ylang Flower, Hawaiiaanse Sandelhout Hout, Romeinse Kamille Flower Essentiële Oliën

Aromatische Omschrijving

Musky, Pittig, Aards

waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of onder de zorg van een arts. Blijf uit de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Verdun met DoTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van een product.

*De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg