doTERRA Melissa (Melisse) Etherische Olie (5ml)

 171,33

  Melissa wordt vaak gebruikt om spanningen te verminderen en ontspanning te bevorderen. Melissa is één van doTERRA’s meest zeldzame en dure oliën.

  Op voorraad

  Melissa, ook wel bekend als citroenmelisse, kreeg de naam Melissa vanwege zijn zoete, verse, citrusachtige geur die bekend stond om het aantrekken van bijen (Grieks melissa = honingbij). Als één van doTERRA's zeldzaamste en duurste oliën, heeft deze olie een breed scala aan voordelen voor de gezondheid en het gebruik.De olie wordt gebruikt als smaak in thee en ijs, evenals enkele visgerechten. Melissa wordt door stoom gedestilleerd uit de verse, bloeiende toppen, bladeren en stengels van de plant. Vanwege het positieve effect op de stemming, wordt Melissa al lang gebruikt om emoties en spanningen en nervositeit te kalmeren. Ook kan de olie ondersteunend werken voor een gezond immuunsysteem. In de historie van Melissa stond de olie ook bekend voor het aanpakken van maagklachten en tegen insecten.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Melisse Olie*

  • Het aroma van Melissa kan stress verminderen en emotioneel welzijn bevorderen.
  • Verstuif de olie in een diffuser 's nachts voor een goede nachtrust.
  • Voeg Melissa toe aan vochtinbrengende crème of in een spuitfles en gebruik het op het gezicht om de huid te verjongen en de geest te verfrissen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.