doTERRA Madagascar Vanilla Olie (5ml)

 59,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Het aroma spreekt voor zich. Pure Madagaskar Vanille absolute, voorverdund met gefractioneerde kokosolie, een etherische olie die bijzonder voor diffuser mengsels en diverse topische toepassingen geschikt is.

Op voorraad

Gebruikstips

 • Voeg een druppel toe aan je volgende diffuser blend.
 • Voeg een druppel of twee toe aan je persoonlijke pure-fume.
 • Gebruik een druppel met je persoonlijke verzorgingsproducten, zoals shampoos, conditioners, lotions of crèmes.
 • Voeg één druppel toe aan een smoothie.

Waar komt Madagascar Vanilla Absolute vandaan?

Ongeveer 80% van de echte vanille in de wereld komt uit Madagaskar, dat het perfecte tropische klimaat heeft om de vanille te laten gedijen. De oogst is een cruciale bron van werkgelegenheid voor plattelandsgemeenschappen en een integraal onderdeel van de lokale economie. Via Co-Impact Sourcing® hielp de doTERRA Healing Hands Foundation® bij de financiering van een sociaal project, het Mahadera Agricultural Training Center, dat wordt uitgevoerd in de teelt- en oogstgebieden van Madagaskar. Dit centrum, gebouwd en beheerd door doTERRA partners, biedt een driejarige opleiding voor vanilleboeren, waarna ze toegang krijgen tot verdere opleidingsmogelijkheden en een zekerder toekomst voor henzelf en hun gezinnen. Lees hier meer over Vanilla.

Wat is het verschil tussen vanille-extract en vanille-absoluut?

Vanille absoluut is niet hetzelfde als het vanille-extract dat je misschien in je bakspullen hebt zitten. Over het algemeen is het vanille-extract waarmee je bakt extracten van vanillebonen op alcoholbasis. Het bevat sporen van mineralen en is dunner van consistentie dan absolute. doTERRA Madagascar Vanille krachtiger dan het vanille-extract dat je misschien gewend bent, dus je hebt maar één druppel nodig!

Hoe gebruik ik Madagaskar Vanilla Absoluut?

Madagascar Vanille van doTERRA is een pure absolute, verkrijgen middels CO2 extractie, die voorverdund met gefractioneerde kokosolie voor gemakkelijke topische toepassing. Toch kun je het meer dan alleen plaatselijk gebruiken - je zult moeite hebben om een diffusermengsel te vinden dat niet nog heerlijker ruikt met een druppel Madagascar Vanille.Naast diffusermengsels is Madagascar Vanille ideaal om te mengen met persoonlijke verzorgingsproducten of onderdeel te maken van pure-fume mengsels. Haar uitgesproken zoete, vertrouwde aroma is geliefd als weinig andere geuren!Het toevoegen van Madagascar Vanille aan een drank, zoals je ochtendthee of smoothie, zorgt voor wat extra heerlijke smaak.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.