doTERRA Serenity Restful Blend (15ml)

 63,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

dōTERRA Serenity® Rustgevende Blend kalmeert de zintuigen en ondersteunt een goede nachtrust. Serenity is een samengestelde mix van etherische oliën Lavendel, Marjolein, Romeinse Kamille, Ylang Ylang, Sandelhout en Vanille die zorgt voor een subtiele aroma.

Op voorraad

doTERRA's Serenity kalmeert de geest, ontspant het lichaam en verzacht de ziel. De olie creëert een veilige haven om je in terug te trekken na een dag vol stress. De ingrediënten verminderen spanning, kalmeren emoties en creëren een vredig gevoel.Geef een tot twee druppels in de handen en inhaleer om de dagelijkse stressfactoren van het leven te verminderen of gebruik in de avond om een sfeer van rust en kalmte te creëren om een ​​onrustig kind te helpen.  dōTERRA Serenity® kalmeert de geest en stimuleert de zintuigen. DoTERRA Serenity® kan gebruikt worden in combinatie met dōTERRA Serenity® Restful Complex Softgels.Stress is een belangrijke oorzaak voor ziekten en aandoeningen. Men schat dat meer dan 90% van alle bezoeken aan professionals in de gezondheidszorg gerelateerd is aan stress. Serenity is een samengestelde mix van etherische oliën Lavendel, Marjolein, Romeinse Kamille, Ylang Ylang, Sandelhout en Vanille die zorgt voor een subtiele aroma. Het is een ideale mix van oliën die bekend staan om hun kalmerende eigenschappen.  Serenity kan een gevoel van welzijn en ontspanning geven.

Toepassingen

 • Pas de olie toe in de diffuser om een ​​rusteloze baby of kind te kalmeren voor het slapen gaan.
 • Breng het aan op de onderkant van de voeten voor ontspanning voor het slapen. Gebruik in combinatie met doTERRA Serenity Restful Complex Softgels voor een verbeterd effect.
 • Inhaleer direct vanuit de handen of gebruik in een diffuser gedurende de dag om te ontspannen na een stressvolle situatie.
 • Voeg 2-3 druppels toe in een warm bad met Epsom zout om een ​​ontspannende ervaring te creëren.

Primaire voordelen

 • Bevordert ontspanning en een rustige slaapomgeving
 • Vermindert gevoelens van spanning en kalmeert emoties
 • Kalmeert de geest en stimuleert de zintuigen
 • In combinatie met doTERRA Serenity Restful Complex Softgels een natuurlijke oplossing voor een rustige nachtrust

Gebruiksaanwijzingen

Diffuser: Gebruik drie tot vier druppels in de diffuser. Gebruik op de huid: Dien één tot twee druppels toe op het gewenste gebied. Verdun met DōTERRA gefractioneerde Kokosolie om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie bijkomende voorzorgsmaatregelen hieronder.

Ingrediënten

Lavender Flower, Cedarwood, Ho Wood Leaf, Ylang Ylang Flower, Marjolein Leaf, Roman Kamille Bloem, Vetiver Wortel, Vanille Bean Absoluut, Hawaiiaans Sandelhout

Aromatische Omschrijving

Warm, bloemen, kruiden

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.De productinformatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.