On Guard Beadlets. Een gezond immuunsysteem is van groot belang. On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van de etherische oliën Wild Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn.

On Guard® etherische olie blend is met haar unieke aroma één van dōTERRA’s meest veelzijdige samengestelde oliën. On Guard essentiële olie is ook veilig te gebruiken op aanrechtbladen als een niet-toxische manier om oppervlakten te reinigen of om de atmosfeer te zuiveren door middel van een diffuser.

dōTERRA heeft On Guard in beadlets (pareltjes) gestopt, zodat ze als een soort van mini snoepjes kunnen worden ingenomen. Bevat 125 stuks.

Werking

• Ondersteunt een gezonde immuunfunctie

• Beschermt tegen bedreigingen van het milieu

• Desinfecteert oppervlakken op natuurlijke wijze

• Zuivert de huid en bevordert gezonde bloedcirculatie

• Verkwikkend en opmonterend aroma

Toepassingen
Aromatisch
Inwendig
Op de huid (eventueel aangelengd met gefractioneerde kokosolie) bij een gevoelige huid)

Ingrediënten
Wilde sinaasappelschil, Kruidnagelknop, Kaneelbarst, Eucalyptus blad/barst, Rosemarijnbloem en -blad essentiële oliën

Aromatische omschrijving
Warm, kruidig, kamferachtig, houtig

waarschuwingen

Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van de arts, raadpleeg dan uw arts. Bewaar in een koele, droge plaats.

De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!

doTERRA On Guard beadlets

 22,67

Uitverkocht

dōTERRA On Guard® Beadlets Protective Blend: DoTERRA On Guard Beadlets (pareltjes) handige manier om in te nemen en het de immuunsysteem te versterken. Perfect voor reizen en onderweg.

Winkelwagen