doTERRA Brave Kids Courage Blend

doTERRA Stronger Kids Protective Blend Oorspronkelijke prijs was: € 22,33.Huidige prijs is: € 11,15.
Terug naar producten

 38,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Op voorraad

Begin elke dag met vertrouwen door Brave Courage Blend te koppelen aan je positieve affirmatiepraktijk. Sta jezelf toe om te resetten bij het ervaren van gevoelens van twijfel en stress door het rollen van Brave op de achterkant van je nek en pols punten. Wild Orange, Amyris, Osmanthus en Cinnamon Bark gecombineerd in een zachte, snelle applicatiemethode, deskundig gemengd met gefractioneerde kokosolie, biedt Brave een etherische olie boost voor je dag.

Met een helder en warm aroma is Brave de perfecte mix om je energie te geven en te versterken wanneer je je ongemotiveerd voelt. Met de unieke etherische olie van Amyris Wood helpt Brave een kalme omgeving te bevorderen en tegelijkertijd gevoelens van angst en stress te verminderen. Voordat je de grote (of kleine) momenten van het leven aanpakt, rol je Brave onder je voeten en op de rug van je handen om gedachten van moed en positiviteit bij te brengen, met de geruststellende gedachte dat je alles kunt bereiken.

Toepassing

 • Gebruik Brave Courage Blend de hele dag door om rust te bevorderen en een gevoel van spanning en ongerustheid dat af en toe kan voorkomen te verminderen.
 • Gebruik Brave voor nieuwe of andere situaties om gevoelens van moed en vertrouwen te bevorderen.

Gebruiksaanwijzing

Aromatisch gebruik: Rol de handpalm en inhaleer of rol op aroma-sieraden van natuurlijk dolomiet of lava steen.

Gebruik op de huid: Toepassen op het gewenste gebied. Bedoeld voor gebruik onder toezicht van een volwassene.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van kinderen onder de 3 jaar houden. Mogelijke huidgevoeligheid. Als u onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan uw arts. Niet in ogen, de binnenoren, de mond en op gevoelige zones aanbrengen.

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg