Terug naar producten
Passieve diffuser Oorspronkelijke prijs was: € 5,00.Huidige prijs is: € 3,50.

doTERRA Stronger Kids Protective Blend

Oorspronkelijke prijs was: € 24,33.Huidige prijs is: € 18,00.

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

De bloemige, zachte, houtachtige geur van Calmer biedt uw kind een rustgevende atmosfeer die bijdraagt aan een veilig gevoel en bevordert de slaap.

Op voorraad

Gebruikstips

Wrijf Stronger blend op de onderkanten van de voeten voor het slapen gaan. Rol over de polsen voor ondersteuning gedurende de dag. Aanbrengen op de borst of handen en diep inademen voor aromatische voordelen

Wat zit er in Stronger Protective Blend?

Stronger Protective Blend bevat verschillende etherische oliën die speciaal zijn gekozen vanwege hun ondersteunende eigenschappen en versterkend vermogen.Litsea is een van de belangrijkste ingrediënten van Stronger blend. De litsea-boom is struikachtig en groenblijvend en produceert een kleine vrucht, waar de essentiële olie vandaan komt. Het aroma van litsea is zoet en citroenachtig, vergelijkbaar met de geur van citroengras. Het helpt de huid er schoon en gezond uit te laten zien en heeft andere ondersteunende eigenschappen.De houtige, warme en aardende etherische olie van Cederhout kan elke omgeving snel veranderen in een omgeving van ontspanning en kracht. Ze wordt vaak gebruikt in massagetherapie om de geest en het lichaam te kalmeren.Wierook, ook bekend als de Koning van de Oliën, is een echte krachtpatser onder de etherische oliën. Wanneer je steun nodig hebt, wend je dan tot Frankincense. Het rijke aroma van Frankincense vult de andere oliën in Stronger blend bijzonder goed aan voor een diepe, prachtige geur.Roos, de Koningin van de Oliën, is een van de meest kostbare en gewaardeerde etherische oliën. Haar delicate geur is opbeurend en troostend, terwijl de olie helpt evenwicht en harmonie te brengen op de huid wanneer ze plaatselijk wordt toegepast.Stronger is vooraf verdund in een basis van gefractioneerde kokosolie om de absorptie te bevorderen en om eventuele huidgevoeligheid te minimaliseren.  
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.