Gebruikstips

  • Breng wat Calmer aan op de polsen en borst van je kind voordat je hem of haar naar school stuurt voor een stressvrije dag.
  • Sluit de dag af door uw kind een ontspannende voetmassage te geven met Calmer.
  • Help je kind zichzelf te kalmeren door dit veilig verdunde mengsel aan te brengen wanneer het zich onrustig of nerveus voelt.

Meer informatie

Het bevorderen van een rustgevende slaapomgeving is een van de traditionele manieren om essentiële oliën te gebruiken. Bij correct gebruik kunnen etherische oliën uw kind helpen deze belangrijke factor in het algehele welzijn te bereiken. Als een van de oliemengsels van de doTERRA Kids Oil Collection, is de Calmer Restful Blend ontworpen om gevoelens van stress te verminderen en kalmte te bevorderen gedurende de dag, en hen te helpen een volledige nacht van rustgevende slaap te bereiken. Dit mengsel bevat Lavendel, Cananga, Boeddha Hout, en Roomse Kamille in een basis van gefractioneerde kokosolie.

Lavendel wordt vaak beschouwd als een must-have olie om altijd bij de hand te hebben, vanwege de veelzijdige toepassingen, waaronder kalmerende en ontspannende eigenschappen die een rustige slaap bevorderen en gevoelens van stress verlichten.

Cananga heeft een bloemige geur en een kalmerend effect, terwijl de geur van Buddha Wood hints van roos combineert met rokerig hout en een gevoel van aarding geeft.

Roomse kamille heeft een zoete, bloemige geur, kalmeert en heeft een kalmerend effect op de huid.

Gefractioneerde kokosolie is een lichte dragerolie die helpt de Etherische Olie beter te verdelen en de huid glad en zacht te laten aanvoelen.

Samen zorgen deze verzachtende Etherische Oliën en de draagolie voor een veilig verdund mengsel dat uw kind een rustgevende atmosfeer biedt om een positieve stemming te bevorderen.

doTERRA Calmer Kids Restful Blend

 32,67

Uitverkocht

De bloemige, zachte, houtachtige geur van Calmer biedt uw kind een rustgevende atmosfeer die bijdraagt aan een veilig gevoel en bevordert de slaap.

 

Winkelwagen