doTERRA Thinker Kids Focus Blend

 27,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Ideaal voor iedereen, van kinderen tot volwassenen, Thinker is een natuurlijke manier om je meer gefocust te voelen. Ontworpen om een gevoel van alertheid en helderheid te creëren, is Thinker de perfecte go-to wanneer het tijd is om op te letten en te concentreren.

Gebruikstips

 • Houd Thinker bij de hand in uw handtas of de rugzak van uw kind en breng het in de middag aan om bij de les te blijven.
 • Rol op de polsen of handen en inhaleer diep om een gevoel van helderheid en alertheid te bevorderen.
 • Gebruik Thinker om de stemming van uw kind op te vrolijken wanneer u gevoelens van verdriet of stress ervaart.
 • Bevorder het leren en ondersteun de creativiteit door Thinker toe te passen tijdens het studeren.

Leer meer

Blijf bij uw taak, voel u alert en gefocust, en voorkom dat u wordt afgeleid – dat is wat Thinker is ontworpen om u te helpen doen. Thinker kan helpen met mentale energie terwijl het een sterker gevoel van concentratie bevordert, vooral wanneer er veel afleiding is. Kruidig en lichtzoet, het unieke aroma helpt een gevoel van helderheid te geven in tijden van verwarring.

Het basisaroma van deze melange is etherische olie van Vetiver, die nuttig is om de concentratie te bevorderen.

Pepermunt helpt gevoelens van stress en verdriet te verlichten en houdt je tegelijkertijd alert bij het uitvoeren van uitdagende taken.

Rozemarijn verhoogt het gevoel van alertheid, en experimenteel onderzoek suggereert dat het kan helpen eerder geleerde stof te herinneren wanneer het wordt ingeademd.

Clementine is in dit mengsel opgenomen vanwege de hoge concentratie van het chemische bestanddeel limoneen. Limoneen staat in de scheikunde bekend als opwekkend en stimulerend. Het monoterpeen, dat vooral bekend is vanwege zijn aanwezigheid in citrusoliën, heeft een lange lijst van voordelen, waarvan slechts één het vermogen is om een emotionele oppepper te geven wanneer je dat nodig hebt.

Vetiver, Pepermunt, Clementine, en Rozemarijn etherische oliën komen samen om je te helpen je geest en hart te focussen wanneer je dat het meest nodig hebt.

 

Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg