doTERRA Kids Collection

Oorspronkelijke prijs was: € 201,33.Huidige prijs is: € 151,00.

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Een unieke collectie van etherische oliemengsels samengesteld met de kleintjes in gedachten. Nu met tien ophangringen, voeg meer van uw favoriete roll-ons toe aan uw Kids Collection tas.

Bijgewerkt met de nieuwe Tamer Digestive Blend, flashcard, plus nieuwe en verbeterde siliconen toppers.

Of je nu een ervaren gebruiker bent of nieuw bent met etherische oliën, de doTERRA Kids Collectie is de complete en kant-en-klare "whole body" etherische olie gereedschapskist, ontworpen om ouders en verzorgers in staat te stellen vol vertrouwen te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de kleintjes. Speciaal geformuleerd voor de ontwikkeling van geest, lichaam en emoties, bevatten deze etherische oliemengsels unieke combinaties die uitgebalanceerd zijn om krachtige voordelen te bieden terwijl ze zacht zijn voor de tere huid.Dit kit komt met een gratis dōTERRA Wholesale Customer Account. Voor al je toekomstige aankopen in de komende 12 maanden ontvang je 25% korting en nog meer voordelen.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.