doTERRA Elephant Diffuser Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 37,50.
Terug naar producten
doTERRA Stronger Kids Protective Blend Oorspronkelijke prijs was: € 24,33.Huidige prijs is: € 18,00.

doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

 26,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

De kindertijd is een tijd vol onzekerheden, maar één ding dat elk kind zeker veel nodig heeft zijn troostende en kalmerende aroma’s. Of deze aroma’s nu samengaan met een buikmassage na een grote maaltijd, een lange autorit, of gewoon een pauze nemen van een lange dag,

Op voorraad

Tamer etherische olie mix maakt het makkelijker dan ooit om zowel kinderen te leren hoe ze rustgevende aroma's kunnen gebruiken en hen te voorzien van de juiste hulpmiddelen.Tamer™ essentiële olie melange is een muntachtig, zoet aroma dat elk kind enthousiast kan maken om te gebruiken. Tamer mengt Spearmint olie, Japanse Pepermunt olie, Gember olie, Peterseliezaad olie, en Zwarte Peper olie om een verkwikkende maar zachte geur te creëren en een rustgevend aroma te bieden bij een troostende massage.Zoals alle mengsels in de doTERRA Kid's Collection, wordt Tamer geleverd in 10 mL roller in een basis van gefractioneerde kokosolie, zacht voor de gevoelige huid en perfect voor gebruik zonder knoeien. 

Gebruik doTERRA Tamer

 • Breng Tamer olie aan op polsen en de achterkant van de nek voor een stimulerend, zoet aroma tijdens een lange autorit.
 • Breng Tamer olie aan op buiken na een grote maaltijd voor een zoet, verzachtend aroma tijdens een troostende buikmassage.
 • Stuur Tamer olie mee naar school met de kinderen voor een on-the-go mint aroma dat ze kunnen gebruiken om een rustige omgeving te creëren tijdens de lunchpauze of voor het begin van een nieuw vak.
 • Breng Tamer olie aan voor een muntachtig, fris aroma tijdens het drinken van een warme kop Gember of Kamille thee.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.