doTERRA Tamer Kids Digestive Blend

doTERRA Elephant Diffuser Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 37,50.
Terug naar producten
doTERRA Stronger Kids Protective Blend Oorspronkelijke prijs was: € 22,33.Huidige prijs is: € 11,15.

 26,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

De kindertijd is een tijd vol onzekerheden, maar één ding dat elk kind zeker veel nodig heeft zijn troostende en kalmerende aroma’s. Of deze aroma’s nu samengaan met een buikmassage na een grote maaltijd, een lange autorit, of gewoon een pauze nemen van een lange dag,

Op voorraad

Tamer etherische olie mix maakt het makkelijker dan ooit om zowel kinderen te leren hoe ze rustgevende aroma's kunnen gebruiken en hen te voorzien van de juiste hulpmiddelen.

Tamer™ essentiële olie melange is een muntachtig, zoet aroma dat elk kind enthousiast kan maken om te gebruiken. Tamer mengt Spearmint olie, Japanse Pepermunt olie, Gember olie, Peterseliezaad olie, en Zwarte Peper olie om een verkwikkende maar zachte geur te creëren en een rustgevend aroma te bieden bij een troostende massage.

Zoals alle mengsels in de doTERRA Kid's Collection, wordt Tamer geleverd in 10 mL roller in een basis van gefractioneerde kokosolie, zacht voor de gevoelige huid en perfect voor gebruik zonder knoeien.

 

Gebruik doTERRA Tamer

 • Breng Tamer olie aan op polsen en de achterkant van de nek voor een stimulerend, zoet aroma tijdens een lange autorit.
 • Breng Tamer olie aan op buiken na een grote maaltijd voor een zoet, verzachtend aroma tijdens een troostende buikmassage.
 • Stuur Tamer olie mee naar school met de kinderen voor een on-the-go mint aroma dat ze kunnen gebruiken om een rustige omgeving te creëren tijdens de lunchpauze of voor het begin van een nieuw vak.
 • Breng Tamer olie aan voor een muntachtig, fris aroma tijdens het drinken van een warme kop Gember of Kamille thee.
Bij doTERRA streven we ernaar om de kracht van de natuur te benutten met onze therapeutisch kwalitatieve etherische oliën. Elke olie die we aanbieden, is zorgvuldig gewonnen uit de meest potente en zuivere bronnen over de hele wereld. Wij werken nauw samen met lokale boeren en gemeenschappen om niet alleen de zuiverste etherische oliën te garanderen, maar ook om duurzame praktijken en eerlijke handel te ondersteunen.

Onze etherische oliën zijn gecertificeerd puur en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten of verontreinigende stoffen. Dit garandeert niet alleen hun veiligheid en effectiviteit, maar ook hun kracht om therapeutisch te werken. Of het nu gaat om het bevorderen van ontspanning, het verlichten van kwaaltjes, of het verfrissen van uw omgeving, doTERRA biedt een natuurlijke oplossing die echt werkt.

Ervaar zelf de ongeëvenaarde puurheid en potentie van doTERRA etherische oliën en maak deel uit van een gemeenschap die gezondheid en welzijn voorop stelt. Ontdek hoe onze etherische oliën je kunnen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.
dsfdgfdgdfg