doTERRA Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels

Oorspronkelijke prijs was: € 50,67.Huidige prijs is: € 25,00.

  Slim & Sassy® Softgels  bevatten DōTERRA’s gepatenteerde essentiële olie mix in comfortabele softgels om u te helpen uw gewichtsbeheersdoelstellingen op een gezonde, natuurlijke manier te behalen.  De smaakvolle mix van Slim & Sassy bevat essentiële oliën stilt het hongergevoel gedurende de dag terwijl het metabolisme wordt bevorderd en positieve stemming bevordert. 

  Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels bevat doTERRA’s gepatenteerde Slim & Sassy etherische olie blend in handige softgels om je te helpen je gewichtsdoelstellingen op een gezonde en natuurlijke manier te bereiken. De smaakvolle blend van Smart & Sassy bevat essentiële oliën om het hongergevoel gedurende de dag in de hand te houden terwijl tevens je metabolisme wordt geboost en een positieve stemming.Smart & Sassy bevat Grapefruit en Lemon essentiële oliën, die beide een hoog limonene gehalte hebben wat het lichaam helpt te zuiveren en te reinigen. Pepermunt helpt bij de spijsvertering en verminder het hongergevoel. Gember en Kaneel geven gezonde steun aan de spijsvertering en het metabolisme.Als de Smart & Sassy softgels gecombineerd worden met gezond eten en sport kan de Metabolic Blend je helpen om je gewichtsdoelstelling te bereiken en een gezond gewicht voor de rest van je leven te behouden. Smart & Sassy Softgels zijn perfect voor onderweg en voor wie op een gemakkelijke manier Slim & Sassy essentiële olie blend in wil nemen.

  Voordelen

  • Bevordert gezond metabolisme
  • Helpt het hongergevoel te beheersen
  • Geeft de maag rust en verhoogd de positieve stemming
  • Diureticum-, stimulant- en calorievrij

  Gebruiksaanwijzingen

  Neem zo nodig 3 tot 5 softgels gedurende de dag.

  Belangrijkste ingrediënten en voordelen

  Grapefruit Schil: zorgt voor reinigende en ontgiftende voordelen. Citroenschil: fungeert als een natuurlijke reiniger en hulpvertering. Pepermuntplant: helpt de hongergevoel te beheren. Gemberwortel: kan de gezonde spijsvertering ondersteunen. Kaneelbark: ondersteunt de gezonde metabolsysteem

  Andere ingrediënten

  Niet-GMO gemodificeerd maïszetmeel, glycerine, carrageenan, gezuiverd water, Maltitol.

  waarschuwingen

  Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, verpleegkundig of onder de zorg van een arts, raadpleeg dan uw arts. Bewaar in een koele, droge plaats.* De product informatie is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Disclaimer onze disclaimer!
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.