doTERRA Smart & Sassy Metabolic Blend Softgels Oorspronkelijke prijs was: € 50,67.Huidige prijs is: € 25,00.
Terug naar producten

doTERRA Smart & Sassy Metabolic Blend (15ml)

 40,67

  Smart & Sassy Metabolic Blend is ontworpen om de stofwisseling te versterken en om een hongergevoel te verminderen en kent vele toepassingen. De olie kan gebruikt worden als onderdeel van een afvalplan in combinatie met lichaamsbeweging en gezond eten. Smart & Sassy is een samenstelling van etherische oliën en kalmeert de maag, verhoogt de stemming en zorg voor een gebalanceerd metabolisme.

  Smart & Sassy, voorheen Slim & Sassy, van doTERRA bevordert de algemene gezondheid en welzijn door het bereiken en onderhouden van een gezond lichaamsgewicht. Deze blend is ontwikkeld en samengesteld om de eetlust tussen maaltijden te helpen beheersen. Deze bijzondere etherische olie ondersteunt gezonde levensstijl.Smart & Sassy is een samenstelling van etherische oliën en kalmeert de maag, verhoogt de stemming en zorg voor een gebalanceerd metabolisme. De olie bevat geen diureticum of calorie stimulerende middelen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Voeg een druppel Smart & Sassy toe aan water of thee en drink dit voordat je naar het werk vertrekt. Dit zorgt voor een revitaliserende energieverbetering.
  • Neem in voor de maaltijd om de eetlust en overeating te beheersen.
  • Neem Smart & Sassy in als onderdeel van een gezond gewichtsbeheersingsprogramma.
  • Voeg een paar druppels toe aan een shake of smoothie.
  • Verstuif de olie in een diffuser voor een opbeurend aroma.

  Samenstelling Smart & Sassy

  Deze Metabolic Blend is samengesteld uit de volgende etherische oliën van doTERRA:

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen gedurende maximaal 12 uur na het aanbrengen van dit product.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.