doTERRA Clove (Kruidnagel) Etherische Olie (15ml)

 28,00

  Clove kennen we als een belangrijk kruid wat veelal gebruikt wordt rondom de herfst- en kersttijd. Dit kruid kent echter meerdere nuttige en helende eigenschappen die naar voren komen in de olie van doTERRA.

  Op voorraad

  Clove, ook wel de kruidnagel, is veel meer dan een populair kruid voor het bereiden van maaltijden. De Clove etherische olie van doTERRA is een zeer krachtige olie die veel nuttige en helende eigenschappen heeft. De olie is een echte favoriet bij zorgverleners in de gezondheidszorg, maar ook bij individuen die bewust met hun gezondheid omgaan.Clove is een krachtige antioxidant die vroeger veel werd gebruikt bij huidirritaties, spijsverteringsproblemen, ondersteuning tijdens de geboorte, maar vooral verzachting bij tand-ongemakken. De Chinezen gebruiken Clove ter ondersteuning bij slechte adem en omdat het verzachtend is voor de luchtwegen.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen*

  • Een druppel Clove toevoegen aan tandpasta kan ondersteunend werken om tanden en tandvlees te verzorgen.
  • Doe een druppel in twee gram water en gorgel hiermee. Dit kan een rustgevend effect hebben.
  • De olie in een veggie-cap kan ondersteunend werken op het cardiovasculaire systeem.
  • Doe Clove samen met default in een diffuser voor een vrolijk en warm aroma.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, of onder de zorg staat van een arts. Vermijd contact met de ogen, binnen-oren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen.Zen
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.