doTERRA Frankincense (Wierook) Etherische Olie (15ml)

 123,67

  Frankincense vaak genoemd de “koning van oliën”,Frankincense wekt gevoelens van vrede en algeheel welzijn bij aromatisch gebruik, terwijl actuele en interne toepassingen moderne gezondheidsvoordelen bieden.

  Op voorraad

  In het Nieuwe Testament is te lezen dat de Babyloniërs en de Assyriërs Frankincense (Wierook) brandden tijdens religieuze ceremoniën. De oude Egyptenaren gebruikten de hars in huidzalfjes vanwege de aromatische geur. Deze eeuwenoude kennis heeft er voor gezorgd dat wij Frankincense nu nog steeds gebruiken. Frankincense heeft kalmerende eigenschappen en heeft een verjongende werking op de huid.Als de koning onder de oliën staat Frankincense (Wierook) bekend om zijn ondersteunende werking op onze cellulaire functie. Deze olie kan zich een weg banen naar de hersencellen. Dit betekent dat de olie de cellen kan beschermen tegen beschadiging. Ook kan de olie het lichaam helpen beschadigingen te herstellen of de zelfvernietiging van cellen (apoptose) teweegbrengen bij cellen die niet meer te repareren zijn. Als de olie aromatisch toegepast wordt, bevordert Frankincense gevoelens van vrede, ontspanning, tevredenheid en algemeen welzijn. Frankincense van dōTERRA bevat veel chemische componenten, waardoor het een manusje-van-alles is.Meer lezen? Klik hier.

  Toepassingen Wierook Olie*

  • Wrijf Frankincense op je handen na een lange dag tuinieren voor een opwarmend en rustgevend effect.
  • Breng de olie aan op de huid om onvolkomenheden in de huid te verminderen.
  • Om een gevoel van ontspanning te bevorderen, kan de olie aangebracht worden op de onderkant van de voeten.
  • Eén tot twee druppels Frankincense in een veggiecap kunnen een gezonde cellulaire functie ondersteunen.

  Waarschuwingen

  Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder de zorg van een arts staat, raadpleeg uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.  *Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen en het product en de werking is niet getoetst door de NVWA. Als u ziek bent, dient u altijd een arts te raadplegen. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.